fbpxLevel Up -
Aanpasbaar voor kinderen.
Ook als battleroom te spelen

Ook altijd veel plezier gehad met jouw oude spelcomputer?
Vond jij het ook altijd te langzaam gaan?
Wat als je deze spelcomputer nu eens 'op kon voeren', het is ons gelukt!
Alleen.... Of DAT nou zo een goed idee was?

Ontsnappingspercentage 63%

The Assessment -
Ook als battleroom te spelen

Strijd tegen anderen in deze battle room, of ga voor een hoge score om 'The Corporation' te overtuigen van jullie kunnen.
Jouw team van 2-4 spelers per kamer kan zich nu inschrijven voor 'The Assessment', hierdoor kunnen jullie met maximaal 8 personen spelen

Ontsnappingspercentage 44%

Infinicorp Laboratory 

Het bedrijf 'Infinicorp' voert spiergerelateerde onderzoeken uit, zo beweren zij tenminste. Na een aantal 'incidenten' in het bedrijf duiken er geruchten over onethische experimenten op. Jullie zijn door een team van journalisten gevraagd om gedurende het weekend het laboratorium in te sneaken en vijf bewijsstukken te vinden


'Cabin 666'- the Cabin in the Woods

In deze Oostenrijkse berghut hebben in de laatste maanden meerdere mensen zelfmoord gepleegd. De lokale bevolking heeft de hut daarom de bijnaam 'Cabin 666' gegeven. Heeft dit mogelijk met Melinda te maken? Een meisje dat op 17 jarige leeftijd van huis is weggelopen. Durf jij het met jouw team te onderzoeken?

Ontsnappingspercentage 39%

Theft at the Morgue

Bezoek het mortuarium van Lodewijk Ever. Dit heerschap is ooit als bloedraper onderaan de ladder van de mortuarium business begonnen. De honger naar het grote geld hebben hem in de organenhandel doen belandden. Hij opende zonder enige kennis zijn eigen mortuarium en toen ging het mis... Vinden jullie de gestolen organen terug?

Ontsnappingspercentage 36%

The Wizard School -
Aanpasbaar voor kinderen

Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Jouw team is op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school, deze zijn echter niet makkelijk te vinden…Waan je met jouw team op Hogwarts en ontsnap uit deze sfeervolle kamer. Dankzij ons unieke concept kunnen wij deze kamer ook geschikt maken voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ontsnappingspercentage 46%

The Exorcist

Wat is er mis met dit meisje?
Ze lijkt wel bezeten door de duivel of een andere duistere entiteit.
Niemand lijkt haar te kunnen redden, lukt het jouw team met duivel uitdrijvers om de ziel van dit meisje te redden?

Ontsnappingspercentage 52%

Copyright 2020 - Escaperoom-Alkmaar.nl