fbpx


Infinicorp Laboratory

Het bedrijf 'Infinicorp' voert spiergerelateerde onderzoeken uit, zo beweren zij tenminste. Na een aantal 'incidenten' in het bedrijf duiken er geruchten over onethische experimenten op. Jullie zijn door een team van journalisten gevraagd om gedurende het weekend het laboratorium in te sneaken en vijf bewijsstukken te vinden.'Cabin 666'- the Cabin in the Woods

In deze Oostenrijkse berghut hebben in de laatste maanden meerdere mensen zelfmoord gepleegd. De lokale bevolking heeft de hut daarom de bijnaam 'Cabin 666' gegeven. Heeft dit mogelijk met Melinda te maken? Een meisje dat op 17 jarige leeftijd van huis is weggelopen. Durf jij het met jouw team te onderzoeken?


Theft at the Morgue

Bezoek het mortuarium van Lodewijk Ever. Dit heerschap is ooit als bloedraper onderaan de ladder van de mortuarium business begonnen. De honger naar het grote geld hebben hem in de organenhandel doen belandden. Hij opende zonder enige kennis zijn eigen mortuarium en toen ging het mis... Vinden jullie de gestolen organen terug?


The Wizard School -
Volwassen kamer! (Kan worden aangepast naar kindervariant)

Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Jouw team is op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school, deze zijn echter niet makkelijk te vinden…Waan je met jouw team op Hogwarts en ontsnap uit deze sfeervolle kamer. Dankzij ons unieke concept kunnen wij deze kamer ook geschikt maken voor kinderen vanaf 8 jaar.


Space Hunter -
Volwassen kamer! (Kan worden aangepast naar kindervariant)

Geen dimensie is te groot voor de Space Hunters! We leven in het jaar 2192, onze buitenaardse vijanden zijn sneller, sterker en slimmer dan ooit. Ze vallen onze schepen aan, maar we zijn nog nooit overmeesterd geweest! Verdedig jullie schip, bemachtig alle wapens, en stop de aanval van onze vijanden. Alleen op deze manier weten jullie de toekomst van de Space Hunters te redden.


The Exorcist

Wat is er mis met dit meisje?
Ze lijkt wel bezeten door de duivel of een andere duistere entiteit.
Niemand lijkt haar te kunnen redden, lukt het jouw team met duivel uitdrijvers om de ziel van dit meisje te redden?