fbpx


Wat zeggen de gasten over ons?

Waardering vangemiddelde score 4.56 van totaal 347 beoordelingen
Default Avatar55
Michael

Eerste keer escape room. En meteen raak. Zijn helaas niet binnen de tijd uit de kamer gekomen. Maar daar daar door is de smaak naar meer versterkt! Echt super leuk. Behalve dat ik snachts nog steeds aan het puzzelen was in mijn slaap.

Default Avatar55
Lin

We hebben deze kamer met plezier gespeeld. Het is een klassieke escape room met leuke puzzels - we kunnen hem dus aanraden. Als je een doorwinterde puzzelaar bent, kun je misschien beter (ook) de andere kamers doen.

Marianne

Wij hebben de escaperoom Alkmaar als erg leuk en spannend ervaren! Het was zeker niet makkelijk, maar wel erg leuk. Spannend verhaal en een mooie kamer. De tijd was zo om!

Default Avatar55
Debora

met z'n drieen geprobeerd uit de kamer te komen (gezin man/vrouw/jongen 13) is niet gelukt binnen de tijd maar we hebben ons ontzettend vermaakt met het proberen!

Niet eng maar ook niet saai voor volwassenen.

Niels

Ik mocht meedoen met een test van de kamer, de gastheer en -vrouw ken ik persoonlijk en niks dan lof over hoe we verwelkomt en voorbereid werden. Ik zat in een gezellige groep die fanatiek aan de gang ging met de uitdaging.

Ik vond verschillende aspecten heel leuk uitgewerkt, er was duidelijk veel tijd besteed aan de kamer. De puzzels waren te doen, maar zeker niet simpel (behalve het kistje dat zonder sleutel ook open kon; ze vertelden dat deze vervangen gaat worden). Er is duidelijk veel aandacht en tijd besteed aan onze veiligheid en alles wat we nodig hadden was in ruime mate aanwezig. Graag zou ik nog meer leuke dingen vertellen, maar ik wil niet de aspecten van de kamer verklappen.

Wat ik mistte, maar dat was bij de andere escape room die ik gedaan heb ook zo, was een soort verhaallijn in de kamer zelf: waarom liggen deze spullen zo opgesteld, waarom is het logisch om ding A en ding B te combineren? Ik krijg heel snel een soort 'overload' aan keuzes omdat er zoveel verschillende dingen zijn om mee aan de gang te gaan, uiteindelijk pak ik dan maar iets op, maar dat kan heel goed iets zijn wat pas opgelost kan worden als andere aanwijzingen gevonden zijn. Het voelt hierdoor een beetje alsof je, door de beperkte tijd die je krijgt, alleen gaat winnen als je dingen toevallig in de juiste volgorde doet.

Verder zou een kluisje of iets dergelijks voor je spullen een beter gevoel geven bij het achterlaten van dingen als telefoon en/of portemonnee.

Edit Escaperoom-Alkmaar: Bedankt voor je feedback Niels, er zijn inmiddels 5 kluisjes geplaatst.

Default Avatar55
Jan

Deze keer de nieuwste kamer gedaan, wow ze hebben er weer iets bijzonders van gemaakt! De andere twee kamers had ik eerder al gedaan, en deze was wéér heel anders. In de kamer voel je meteen de spannende sfeer, echt gaaf. Wederom originele puzzels die goed passen in het thema. Net als vorige keer was ik zeer tevreden over de gastvrije ontvangst en het napraten na afloop. Echt een gezellig uitje die aan te bevelen is.

Default Avatar55
Pascal

Als één van de eerste testteams gingen wij met ons "all star avenger team" aan puzzelaars, creatievelingen en spelliefhebbers Escape Room Alkmaar binnen. Wat volgde was een uitdagende avond met een spannende serie aan creatieve puzzels, mysterieuze aanwijzingen en de altijd tikkende klok op onze hielen.

De spelvoorbereiding was uitstekend gedaan en de toon werd tijdens het intro filmpje meteen gezet. Bij binnenkomst van de Escaperoom gingen wij vol moed en tactisch aan de slag, maar de sluwe Haïtini maakte het ons niet makkelijk. Uiteindelijk ging in een super spannende race tegen de klok en met de laatste aanwijzing in de hand, de overwinning toch naar de Escape Room.

Eindoordeel:
Goede sterke puzzels waarvoor teamwerk en creatief nadenken rijk beloond worden. De sterke inleiding en algehele executie maken het een belevenis die de prijs zeker waard is. Escape Room Alkmaar heeft zeer veel potentie en als zij er in slagen om het verloop van de puzzels en de sfeer net zo sterk naar voren te brengen als de inleiding, zie ik een mooie toekomst voor de Escape Room. Om de sfeer van de inleiding meer te integreren in de kamer zelf kan de verlichting van de kamer iets donkerder of gedimd worden. Het gebruik van de kleuren uit het filmpje in de (sfeer)verlichting zou een mooie toevoeging zijn. Wellicht dat er nog een mysterieuze aanwijzing richting de grote puzzel kan worden gegeven.

Default Avatar55
Martijn

Gisteren de tweede kamer gedaan in Alkmaar. Fijne crew en leuke kamers. We komen snel terug voor de laatste kamer wink-emoticon

Dionne

Daar gingen we dan. Met knikkende knieën ging ik naar binnen. Ik zou er wel even uit ontsnappen. Het waren geniale puzzels, waarbij we echt een uitdaging hadden. De kamer zag er goed uit en was niet zo standaard als je zou verwachten. Ik kan me nog steeds voor mijn kop slaan dat ik sommige verbanden niet heb gezien. Ookal zijn we niet ontsnapt, het was een hele leuke avond!

Default Avatar55
Edine

Erg leuke ervaring, we waren met collega's heen en binnen het uur waren we de kamer uit. Dit word voor ons een terugkerend uitje!

Default Avatar55
X

Een super fijne ontvangst. Heel vriendelijk en gezellig. De kamer was zeer uitdagend. Er mag alleen iets meer een rode draad in. Er waren wel veel leuke en verschillende puzzels.
Napraten was nog zo mogelijk nog leuker dan de escape room zelf. Een van de bedenkers is goochelaar en laat je graag verbazen. Echt een aanrader.

Default Avatar55
Carola

Wat een gaaf concept! Wij hebben met 6 vrouwen en 6 mannen 2 kamers gedaan. De vrouwen zijn ontsnapt uit the great haitini. Onwijs leuke opdrachten, goede begeleiding en een hele leuke sfeer. Ik kom zeker nog eens terug!

Default Avatar55
Marleen

Enthousiaste ontvangst. Daarna opgesloten in een ruime kamer en er lichtelijk gefrustreerd uitgekomen. Heel veel sleutels en sloten en niet weten waar je moet beginnen. Super leuk gehad alleen jammer dat we er niet uitkwamen binnen het uur. Hadden denk een kwartier langer nodig gehad. Redelijk moeilijke puzzels maar met wat hints kom je er wel uit.
Goede prijs voor een super leuk uur.

Default Avatar55
Patrick

vandaag voor het eerst een escape room gedaan. ik was met 2 vriendinnen en we vonden het alle 3 super geslaagd.
we hadden een goed en direct sfeermakers (grappen, kaarttrucjes) als binnen komst.
aangekomen bij de kamer, kregen wij duidelijke uitleg over de materialen die wij meekregen, en een plek waar we niet hoefden te kijken.
helaas hadden wij hem niet behaald binnen de tijd, maar kregen erna duidelijk te horen hoe we er uiteindelijk uit zouden kunnen komen.
toen we klaar waren en weer binnen de ontvangstkamer zaten, gezellig nagepraat.
al met al dus een super ervaring, en we gaan zeker nog de overige 2 kamers doen en hopen dat we deze dan wel krijgen!!

Suzanne

Hartstikke gave kamer. Mijn verslaving aan escape rooms is alleen maar groter geworden. Keurig ontvangst met intro film waardoor de nieuwsgierigheid nog meer groeit. Leuke maar ook pittige puzzels. Een super ervaring deze kamer zal ik niet snel vergeten. Absoluut een aanrader.

Default Avatar55
Ineke

Onze eerste escaperoom! Het is helaas niet gelukt, maar we waren wel al heel ver. Mooi gemaakt! Echt heel erg leuk!!! Mooi ruimte, alles netjes, goede ontvangst en begeleiding!

Terry

Wat was dit leuk zeg. Ondanks dat we de "finish" in zicht hadden maar niet gehaald toch een super ervaring erbij. Goed opgezet met een intro waardoor je meteen gegrepen wordt. Leuke puzzels en goede aankleding. als er een 2e kamer komt ga ik er zeker heen.

Default Avatar55
Jarig Jetje

Helaas begon het al met het niet kunnen vinden van de locatie; er stond een busje voor het reclamebord :( Op de zuil/het gebouw werd het niet aangegeven. Het spel is niet aan te raden voor mensen die bang zijn in het donker en slecht zien in donker( zoals bij ons het geval). Er is matig verlichting, hierdoor kan je de cijfers/letters van de sloten slecht zien. Wat zeer jammer was, was dat wij de eerste de beste "opdracht" al niet konden uitvoeren, omdat een onderdeel kapot was gegaan bij een vorige sessie en niet was vervangen. Dit werd pas na 15/20 minuten duidelijk bij het personeel en ons medegedeeld. Tja..... dan begin je lekker :( De papieren zijn geplastificeerd. Sommige zaten gevouwen in de te openen "dozen" en vaak gebruikt. Met als gevolg dat sommige regels niet goed te lezen zijn. Een klein minpuntje. In de info mogen ze duidelijker aangeven wat de moeilijkheidsgraad is. Als je nog nooit een escape room hebt gedaan (zoals wij), dan is het aan te raden om een andere/makelijkere te nemen. Wij hadden The Cabin in the Woods 666 gespeeld met 4 personen. In de reviews gelezen over een filmpje vooraf, die hebben wij niet gezien. Wellicht wordt die niet meer gedraaid??? Wel duidelijke uitleg vooraf. Ik weet niet of ik nog een volgende keer ga, vond het eerlijk gezegd in verhouding prijzig.

Default Avatar55
Anna

Fantastisch hartelijk ontvangst en dat bij een last minute boeking. Aardigste escaperoomhosts ooit!
Maar erg verwarrende puzzels en een hintsysteem waar we met z'n 3en niet uit kwamen.
We hebben al verschillende kamers gedaan en hebben dus kennis gemaakt met mooie graphics en orginele inventieve puzzels . Dat was bij deze kamer niet echt het geval. Onze feedback werd echter met enthousiasme ontvangen. Fijn dat er in deze regio een escaperoom is, maar rij er (nog) niet voor om.

Default Avatar55
Tom en Anja

Warme ontvangst, goede uitleg en dan begint het. Een uitdaging voor fanatieke spelletjesfreaks. Niet gelukt om te ontsnappen maar wel veel plezier gehad. Waren met 6 man en willen zeker de andere kamers ook nog proberen. Het vermaak met de goocheltrucs na afloop was een fijne afsluiting.

Krista

Vandaag voor de eerste keer een escape room gedaan. Wat een ontzettend leuk idee! Ik kan het iedereen aanraden. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik zeker nog een keer een escape room ga doen!

Default Avatar55
Hiske

Super gave avond gehad, met 8 meiden, vrijgezellenavond. Op 1 na (ergens anders) was dit voor de rest de eerste keer. Leuke puzzels, goed te doen, erg gezellig en nog ruim 6 minuten over toen we de sleutel van de deur hadden gevonden! TOP! zeker voor herhaling vatbaar.

Default Avatar55
Tamara

Met onze vriendinnengroep lieten we ons opsluiten in 2 kamers van Room Escape Alkmaar. Wat een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar want maar 1 van de 2 teams is op tijd ontsnapt... De andere kamer die wij als groep hebben gedaan is de nieuwe kamer. Mortuarium

Default Avatar55
Wij

Mooie spellen en puzzels, niet gemakkelijk en met vier mensen wel doorwerken. Net niet op tijd klaar, volgende keer beter.
Goede combinaties en puzzels.
Aanrader!!

Default Avatar55
Roos

De ontvangst was goed met gelijk een filmpje waardoor je gelijk in het spel zit. Dan word je opgesloten...zoek het nu maar uit! De puzzels waren tof maar ook lastig. Juist goed! Zeker een aanrader om te doen!

Default Avatar55
T van der kort

Met onze vriendinnengroep lieten we ons opsluiten in 2 kamers van Room Escape Alkmaar. Wat een geweldige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar want maar 1 van de 2 teams is op tijd ontsnapt.....

Martin

Leuke ontvangst,
leuke ervaring om te doen, prima te doen met een klein clubje vrienden.

Default Avatar55
Krista

Afgelopen zaterdag Cabin 666 gedaan. Wat een gave kamer! Het thema komt goed terug. Uitdagende puzzels. Helaas de kamer niet gehaald maar toch weer een super leuk uur gehad!

Default Avatar55
Samantha

Gezellige avond gehad in deze escape room! Flink zitten puzzelen. Erg leuk in elkaar gezet!

Default Avatar55
angelique

cabin 666 gedaan,was weer waanzinnig en we hebben het ook weer gehaald, leuke ontvangst etcetc

Default Avatar55
Maartje en Jolanda

Hartelijk ontvangst, de spanning werd goed opgebouwd (ook door het filmpje). Gevarieerde puzzels in de kamer waarbij iedereen betrokken was en we door samen te werken een goede tijd hebben weten neer te zetten om de deur te openen! Het was voor de meesten van ons de eerste keer maar we zijn helemaal enthousiast geworden! Na afloop vonden we de goochel trucs ook erg leuk, we hebben genoten.

Default Avatar55
Bonneke

Met 4 meiden Theft at the Morgue gedaan, helaas niet gehaald maar super leuk en goed begeleid. We waren met 2 groepen, andere groep zat in Cabin 666, en we gaan voor een rematch.
Goed bevallen, leuke begeleiding. Op naar de volgende keer!

Default Avatar55
Arjan

Prima ontvangst, koppie thee of koffie, leuk dat het ingeleid wordt met een filmpje, misschien kan de setting daarvan nog wat donkerder wat voor meer spanning zorgt.
Dan naar de kamer, deur op slot en licht aan. Goede, soms pittige puzzels, op zoek naar de rode draad en naar de oplossing om eruit te komen. Wij hebben 57,01 minuten druk gepuzzeld waarna we net op tijd naar buiten konden. Leuk dat we daarna nog even na konden zitten en nog even konden bijkomen met een drankje.
De kamer zorgde er iig voor dat we dit graag nog een keer zouden doen, dus kom maar op met de volgende kamer, Escaperoom Alkmaar.
Oja, het niet snappen van alle goocheltrucs na afloop, terwijl het voor je neus gebeurd, vreet aan je ;-))

Default Avatar55
Leroy

Super leuk gehad gister! Leuke kamer gehad bijna ontsnapt.. Leuke aanrader

Nienke

Wij waren met vier meiden en het uur vloog voorbij! We vonden het van het begin afaan spannend en vonden het super jammer dat het afgelopen was. Enige suggestie is de verhouding opdrachten met cijfers en wat anders meer in balans te brengen. Nu is het veel met getallen.
Verder echt een aanrader!

Edit Escaperoom-Alkmaar:
Beste Nienke, er zijn 2 getallen puzzels van de 12 opdrachten. We hebben de 'grote' puzzels makkelijker gemaakt. Bedankt voor je feedback!

Default Avatar55
Marisja

Vandaag vrijgezellenfeestje gehad bij de escaperoom , geweldig!! En ja 6 vrouwen kunnen gewoon ontsnappen.
Er stond nog 1.41 op de teller ☺

Default Avatar55
Femke

We waren met z'n 4-en en het was echt super spannend! Je wordt goed ontvangen. Heel gastvrij en vriendelijk! Is toch ook belangrijk. Maar na het inleidende filmpje neemt de spanning echt wel toe! Vanaf het begin druk in de weer geweest met alle puzzels, maar gelukkig net 1,5 minuut voor het einde er toch uit weten te komen. Een echte aanrader en spannend tot het einde!

Default Avatar55
Kim

Enorm vriendelijk personeel en echt een top activiteit helemaal leuk!

Default Avatar55
L. van Mourik

Mijn dochter van 14 was voor haar verjaardag met een paar vriendinnen. Ze vonden het razend spannend en er was een hoop gegil tijdens de enge geluiden. Ze hadden wel wat tips nodig, maar met een beetje hulp lukte het wel (ze waren ook maar met zn drieën). Ze willen de nieuw te bouwen kamer ook gaan doen!

Default Avatar55
Sharon

Het leukste teamuitje wat ik gedaan heb!! Iedereen werd meteen enthousiast en fanatiek echt genoten!!!

Default Avatar55
Anne

Met een groep van 6 personen een heel leuk en spannend uur gehad, de tijd vloog voorbij. We werden op de juiste momenten een beetje op het goede spoor gezet. Zeker een aanrader!

Default Avatar55
Jolanda

Vandaag voor het eerst naar de escape room geweest... In een woord...Super!!!! Ik kan niet wachten om weer te gaan

Default Avatar55
Marieke

Gisteren met onze vriendinnengroep van 8 een geweldig uur meegemaakt in de escape room in Alkmaar. Zeker de moeite waard.
Daarna leuke goochel trucs gezien en natuurlijk trucs mee voor thuis. Superleuk uur gehad.

Default Avatar55
Jessica

Wij hebben de geest Haitini gedaan. Super in elkaar gezet en echt echt spannend. We komen zeker een keer terug voor de andere kamers.

Default Avatar55
Sandra

Enthousiaste mensen, een goed verhaal en niet te makkelijke puzzels. Goed bedacht om hints te kunnen kopen voor minuten! Wanneer er een 2e kamer komt, zijn wij zeer zeker weer van de partij. Een aanrader dit!

Default Avatar55
Margret

WAUW, wat was het super gaaf! Voor ons allemaal de eerste x, dus we wisten niet wat we moesten verwachten. Door middel van verschillende leuke puzzels kom je uiteindelijk bij de oplossing. Helaas voor ons net te kort tijd. We komen zeker nog eens de andere kamers proberen!

Default Avatar55
Maarten

Erg gastvrije ontvangst. Heldere uitleg en intro film. Fijne ruime escaperoom, leuke raadsels en puzzels. Helaas net te weinig tijd om te ontsnappen, minuutje meer en we waren eruit! Echt leuk, en dus een aanrader! Doen!

Default Avatar55
Karin Ruiter

............ de laatste secondes tikten weg.......... en ja, nog net op tijd de deur weten te openen.....
Leuk, nadat het 2x niet gelukt was, nu wel de escape room te kunnen openen.

Verslavende bezigheid!!!

Tot een volgende keer

Default Avatar55
Koen en Co

Leuke Escaperoom! Goede gastvrije ontvangst met goocheltrucs en puzzels. De kamer zelf is degelijk en evenwichtig qua typen puzzels en verschillende moeilijkheidsgraden. Thema mystic haitini is leuk maar zou meer terug kunnen komen in de kamer en als rode draad in het ontsnappingsverhaal!

Default Avatar55
Robin

Onwijs leuke escape room en heel, heel mooi aangekleed! Veel variatie en niet alles was het zelfde! Top gedaan!

Paolo Bona

Binnen een uur uit de kamer van de gestoorde goochelaar komen en dan een demo krijgen van een prettig gestoorde goochelaar. Dat maakt een woensdagavond leuk.
De kamer is goed te doen en het thema maakt het geheel alleen maar spannender.

Default Avatar55
Monique

Gisteravond met een deel van ons team opgesloten in een escape room. Eerst spannend, beetje eng maar al snel werden we superfanatiek. Yes, binnen de tijd ontsnapt!!! We hebben genoten!

Default Avatar55
Sander

Van tevoren waren we benieuwd of de kamer ook met drie personen te spelen zou zijn. Daar bleek rekening mee gehouden te zijn en de kamer was een mooie, haalbare uitdaging. De puzzels waren leuk en uitdagend en het goochelthema past de gastheer en -vrouw uitstekend.

Default Avatar55
Robert

Onze eerste escape-room ervaring. Warm welkom door een dame en een jongeman. Duidelijk uitgelegd; spannend intro praatje. Kamer is mooi in sfeer en er is voldoende te doen. Makkelijk is het niet dus vergis je niet, leuk echter wel. Mogelijkheid om in ontvangsthal te flipperen, plaatje te draaien en wat te drinken. Achteraf zijn een paar goocheltrucs laten zien door de jongeman. Prijs/kwaliteit in orde maar het pand is wel moeilijk te vinden zonder navigatie. Wij komen terug!! Petje af.

Sasja

Vanavond de eerste kennismaking met escape room gehad en enthousiast weer naar huis!
Dit smaakt absoluut naar meer!

Default Avatar55
Jessica

Alledrie de kamers gespeeld en allemaal geweldig! Theft at the morgue brengt je echt in een andere dimensie! Wat een topper!

Default Avatar55
Karin Hilbrink

Eerste ervaring met een escape room. Erg leuk en uitdagend. Goede en enthousiaste begeleiding. Gaan zeker ook naar de tweede kamer

Default Avatar55
Marlies

We hadden geen idee wat we konden verwachten. Het was erg leuk, ontzettend genoten!

Default Avatar55
Onno

Onze eerste escaperoom experience ! Ontzettend cool! Het duurde even voor we op gang waren maar hierna maakten we gestaag vooruitgang, met nog een minuut op de klok uit de kamer gekomen! Zeer goed op gezet en nog lekker even zitten nakletsen met de organisatie, inclusief wat verbijsterende goocheltrucs ;-)

Default Avatar55
Soraya

Een echte aanrader!! En wij gaan zeker ook nog een andere kamer doen,super leuk!

Default Avatar55
Jiska Algra

De kamer zelf waar wij net niet uit zijn gekomen is heel goed gemaakt. In de kamer wordt je steeds fanatieker. Nadat we nog uitgelegd hebben gekregen wat we nog meer hadden kunnen doen om er (sneller) uit te komen kregen we nog een privé show van de goochelaar wat ook erg leuk was!! Al met al een super leuke dag ondanks dat we het niet hebben gehaald. Jongens bedankt!

Default Avatar55
Denise

Met een groep van 12 zijn we bij escape-room Alkmaar geweest. Het was allemaal netjes georganiseerd en omdanks de verschillende leeftijden in de groep, was het voor iedereen leuk en goed te doen. De groep was zo enthousiast dat we nog een keer terug komen!

Default Avatar55
Rob

Eerste escape room ervaring met een groep vrienden. Erg leuke combinatie van thema en puzzels. De eigenaren/begeleiders zijn enthousiast, zowel voor als na het spel, wat het nog net even wat extra geeft. Zeker aan te raden!

Default Avatar55
Daphne

Zo een leuke dag gehad! Nadat onze optie voor een vrijgezellenfeest weg viel konden wij last minute hier nog terecht. En super leuke dag gehad en ontsnapt! Leuk personeel en spannende kamer. Nu de andere 2 nog proberen. Tot snel!

Default Avatar55
Mariska

Na een zeer gastvrij ontvangst hebben we de kamer als een leuke en spannende uitdaging ervaren. De kamer zit goed in elkaar met een goede verhaallijn. Dit was mijn eerste escaperoom, het smaakt zeker naar meer! Ik ben benieuwd naar de tweede room die in juli opengaat!

Default Avatar55
Willem

Vandaag de 3 escaprooms in Alkmaar gespeeld:
Ontvangst/begeleiding: Super! Hele enthousiaste medewerkers met kennis van zaken en erg gastvrij
Kamers/Beleving: Super kamers met een echte topper:The Morgue. Kamers zijn allemaal netjes verzorgd, schoon en netjes. Thema's zijn goed uitgewerkt en voldoen aan de geschepte verwachting.
3 kamers, maar allemaal uniek met eigen uitstraling en beleving en geen dubbele puzzelsoorten.

Default Avatar55
Bas Grooteman

Eerste keer escape room gedaan met 7 vrienden. Bijzonder hoe de groep gaandeweg het spel steeds fanatieker werd. Goede puzzels en hulpmiddelen maar voor ons niet voldoende om binnen het uur te ontsnappen..... Aanrader!

Default Avatar55
Francis

Enorme goed in elkaar zitten kamers. Drie kamers gespeeld, top!! Super ontvangst. Beleving, puzzels alles klopt. Echt een aanrader!!

Default Avatar55
Mathijs Zonderhuis

Een week geleden had ik nog nooit van een escape room gehoord maar wat een fantastisch concept. De escape room is naar mijn mening een goede combinatie van verhaal, uitdagende puzzels en raadsels en de kamer sluit goed aan bij het thema. Ook de eigenaars zijn fantastische mensen waar je na afloop nog een goochelshow van krijgt :) Kan niet wachten tot 666 open gaat.

Default Avatar55
The escaperoom masters

Dit was de 3e kamer die we in Alkmaar hebben gespeeld. deze kamer overtreft de eerste 2 kamers helemaal. erg goed in elkaar gezet en er is veel aandacht aan de kamer gespendeerd. leuke nieuwe manieren van puzzels die het erg nieuw en moeilijk maken. erg leuk gedaan. verde de entree waren al de 3 keren super. Misschien een tip: zorg ervoor dat de luiken/deuren die open horen te gaan iets duidelijker of meer open gaan zodat je ziet dat er iets gebeurd.

Default Avatar55
Jelle

Voor het eerst heb ik zo'n escape room gedaan en het is echt een aanrader! Hele aardige medewerkers ook met een leuk ontvangst

Default Avatar55
Sas

Cabine 666:
Leuk hutje, verrassende elementen, afwisselend, geheel in thema
Morgue:
Klopt helemaal! Zit heel goed in elkaar, afwisselend. Topper!!
Haitini:
Prima, zeker wanneer je deze alleen speelt of als eerste van de drie, maar als derde voor mij de mindere van de drie. Toch ook hier nieuwe elementen tegen gekomen.
DRIE kamers, DRIE keer top, DRIE keer AANRADER!

Default Avatar55
Marian

De puzzels waren leuk bedacht. 1x de puzzel wel opgelost maar doordat het ons onduidelijk was hoe de gevonden cijfers een code werd helaas veel tijd verloren. De meeste puzzels waren met handig nadenken goed te doen. Leuk dat er een verhaal om de kamer heen zit, wel had dit wat mij betreft nog iets meer mogen terugkomen in de kamer zelf om het wat spannender te maken. Er was geen gevoel dat het 'erg' zou zijn als je niet uit de kamer kwam (naast dat je zelf zou balen dat je de puzzels niet hebt kunnen oplossen).

Default Avatar55
Pieter

Hartelijke ontvangst, prima speluitleg, spannende ervaring in de kamer en gelegenheid om wat te drinken/puzzelen na het spel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Default Avatar55
Robin

Met personeelsfeest deze escape room uitgeprobeerd en allemaal willen we meer! Er staan er nu al meer op de planning.
Was super service, spannende raadsels, mag alleen nog wel meer in thema!

Default Avatar55
Katja

We hebben een fantastische tijd gehad!

Default Avatar55
Cynthia en Vincent

Met vrienden gedaan die al enige ervaring hebben met verschillende escaperooms. Erg leuke kamer om te doen, een uitdaging om op tijd naar buiten te komen, lukte ons net aan. Aardige / enthousiaste mensen, die hun best doen om het naar je zin te maken. Aanrader!! Wij kunnen niet wachten op cabin 666, gaan we zeker doen!

Default Avatar55
Ingrid

hele leuke ervaring, best moeilijke puzzels, helaas niet op tijd gered.
mag wel iets spannender, d.m.v. b.v. geluiden. (bos , wind, roepen, uil)

Default Avatar55
Melanie van Gool

een gave ervaring was de eerste keer ontvangst super en verhaal erg leuk persoonlijk vondt ik het iets te moeilijk maar wel erg goed bedacht het smaakt naar meer en ga zeker de nieuwe room doen hopelijk iets mee doe dingen ipv al de puzzels verder top .

Default Avatar55
Daniel

Afgelopen zaterdag Escaperoom gespeeld. Voor ons niet de eerste ervaring maar tot op heden wel de beste. Dikke pluim voor de hartelijke ontvangst en de ruimte waarin je wordt ontvangen. Wij hebben het wel eens anders meegemaakt bij andere kamers.

Kamer zelf was mooi in elkaar gezet; verfrissende puzzels en van hoog niveau. Ben benieuwd naar de volgende!

Default Avatar55
Layla Bankras

Wat een avontuur was dat, helaas hebben we het net niet gehaald, de puzzels waren best erg pittig en we hebben een paar dingen over het hoofd gezien. Maar dat mocht de pret niet drukken :-)

Ook na het avontuur in "The Great Haitini" nog vermaakt met ingewikkelde puzzeltjes en goocheltrucs door Jimmy, bedankt voor een super gezellige avond.

Een echte aanrader en we komen zeker terug voor "Cabin 666"

Default Avatar55
Diana

Ontzettend leuk om met een groep te doen!!!!!!

Default Avatar55
Wouter Gabriël

Binnen een uur zijn we met zijn 5-en de escaperoom "the great Haïtini" uit gekomen. Onze eerste escaperoom ervaring smaakt naar meer! Leuke en vriendelijke organisatoren. De kamer zelf zit vol met verschillende interessante aanwijzingen om uit de kamer te ontsnappen. Er wordt een 2e kamer gebouwd.

Default Avatar55
Sam

Afgelopen zaterdag voor de 2e keer bij Escaperoom Alkmaar geweest, dit keer deden wij The Morgue. Leuke kamer waarbij je moet samenwerken en je hoofd koel moet houden om de raadsels op te lossen! Erg mooie kamer waar zeker erg goed over na is gedacht.
Wij moeten nu alleen nog Cabin 666 doen en hier komen wij zeker nog voor terug!

Default Avatar55
T.H.S

met een groep van 7 hebben we voor het eerst mogen ervaren hoe leuk/spannend het is om hier aan mee te doen. Helaas hebben wij het nét niet binnen de tijd gereden, kwam mede doordat we te fanatiek wouden puzzelen, waardoor je dingen over het hoofd ziet. Ondanks dat, hebben we een erg leuke ervaring gehad, en zijn we zeker nu opzoek naar andere EscapeRooms!

Default Avatar55
Richard

Met wat grotere groep geweest; aan te raden wat mij betreft max 6 personen voor de beleving. Leuk om een keer gedaan te hebben moet wel van puzzelen houden uiteraard en van spanning. Tijd blijft maar lopen... Prima ontvangst en leuk personeel. Mogelijk de smaak te pakken en tot de volgende!

Default Avatar55
Wouter van der Vaart

Super leuke avond gehad met 2 teams achter elkaar, helaas beide teams niet de eindstreep gehaald maar wel erg dichtbij. Voordeel daarvan is, het volle uur kunnen genieten van het oplossen van de puzzels. Alle puzzels waren goed op te lossen, als we iets meer gestructureerd te werk waren gegaan hadden we vast meer kans gehad om het op te lossen. Ik kan iedereen aanraden om ook een bezoek te brengen aan deze escape room.

Kijk nu al uit naar de nieuwe escape room die ze aan het bouwen zijn, deze zullen we zeker uit gaan proberen.

Default Avatar55
E.S. Lakenman

Gelegen op een bedrijventerrein. Omgeving weinig spectaculair en pand wat kaal. Maar het team was vriendelijk behulpzaam en betrokken bij onze twee groepen. De escapetooms waren super uitdagend en wij beginners kregen het niet voor elkaar. Super mooie ervaring en dus zeker een aanrader.

Default Avatar55
Jurriën

Afgelopen vrijdag waren wij met z'n drieën bij de escaperoom Alkmaar aan de Hamsterkoog. Voor ons was het een totaal nieuwe ervaring. We wisten absoluut niet wat ons te wachten stond.
Eenmaal binnen werden wij goed welkom geheten en wachten we even in de ontvangst ruimte. Na toelichting en info filmpje zijn we de kamer binnengegaan en begon de uitdaging: Zo snel mogelijk de code kraken en 'ontsnappen'.
Mentaal werden we op de proef gesteld, van hersenkrakers tot logisch nadenken tot verbanden leggen. Erg leuk.
2 seconden voor tijd ontsnapte wij de ruimte. Escaperoom Alkmaar heeft ons enthousiast gemaakt om meerdere escaperooms te bezoeken. (Dat hadden we ook gedaan als we niet waren ontsnapt maar dan is de vraag hoe...?)

Default Avatar55
Marloes

Leuk verhaal! We hebben ons best gedaan, maar het is niet gelukt te ontsnappen. De opdrachtjes waren best pittig. Het was een leuke escaperoom!

Default Avatar55
Charlotte

Het was echt mega nice!! we hadden wel wat hulp nodig, maar het was echt geweldig! Iedereen was leuk actief bezig en het was leuk en spannend tegelijk! Ik wil dit zeker nog een keer doen! En ik zou het ook zeker voor mensen aanraden!

Default Avatar55
Wenda

Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom. We vonden het ontzettend leuk. De ontvangst was allerhartelijkst, de uitleg was duidelijk. Het niveau van de puzzels was goed, lastig, echte uitdagers. We komen zeke4 terug om de andere kamers te proberen.

Default Avatar55
Wouter

Mijn eerste escaperoom ervaring, we waren met z'n 6e opgesloten en hebben de raadsels en puzzels net op tijd weten te ontrafelen! Erg leuke kamer, niet makkelijk, maar wel goed te doen :) Even wachten op de volgende kamer op deze locatie!

Default Avatar55
Geoffrey

Goed ontvangst en een duidelijke uitleg vooraf voor degene die voor het eerst een escape room deden. Mooi aangeklede kamer met veel verschillende elementen die het je moeilijk zat maken. Op de valreep (nog twee minuten resterend) weten te ontsnappen! Leuke goocheltrucs en een drankje achteraf! Zeker de moeite waard!

Default Avatar55
Marit

Mijn eerste escaperoom ervaring, we waren met z'n 6e opgesloten en hebben de raadsels en puzzels net op tijd weten te ontrafelen! Erg leuke kamer, niet makkelijk, maar wel goed te doen :) Even wachten op de volgende kamer op deze locatie!

Default Avatar55
Koen

Leuke, erg uitdagende escape room, met hele ingenieuze spelletjes en puzzels. Eerste keer, maar zeker de moeite waard om terug te komen en de andere nog te proberen.

Default Avatar55
Chris de Boer

Super leuk. Zeer spannend. Alles was geregeld. Inclusief broodjes en trucs.

Default Avatar55
Rick Numan

Prachtige afwisselende kamers, allen gedaan en iedere kamer is weer uniek! Bij Cabin 666 zelfs het record neergezet, nog 29 minuten over, we zijn erg benieuwd naar de 4e en 5e kamer! Bedankt en tot snel!.

Default Avatar55
Girls Power

Afgelopen zaterdag met 8 dames naar de escaperoom alkmaar geweest. Super ervaring! Goede ontvangst, spannende setting, goede games. Aanrader!

Default Avatar55
Roos

Was heel leuk om te doen zeker een aanrader!

Default Avatar55
Eva

Met totaal 5 meiden onze eerste ervaring met een escaperoom en het was top. Leuk ontvangen door Jimmy en zijn vrouw. Super goed doordacht spel. Ik kan niet wachten tot we cabine 666 kunnen spelen.

Default Avatar55
Kap

Deze week beide kamers gespeeld, haitini is een erg leuke kamer als je voor het eerst een escaperoom speelt, leuke orginele opdrachten maar wat mij betreft wel veel cijfersloten. Wel een lekker ruime kamer met een leuk verhaal.

The morgue was qua aankleding een stuk mooier dan haitini, deze kamer is best pittig en ook zeer verrassend, enorm creatieve puzzels met een gaaf thema.

Binnenkort komen we zeker terug voor cabin 666.

Als laatst nog even complimenten voor het enthousiaste en vriendelijke personeel

Default Avatar55
Odette

Het was een super toffe ervaring, op naar de volgende uitdaging!!

Default Avatar55
Dominique

Vorige week Theft at the Morgue gedaan met 3 vriendinnen. Ontzettend vriendelijk ontvangen door het personeel en een leuk en spannend introductie verhaal met betrekking tot de kamer gehad.
De kamer van Theft at the Morgue heeft een ontzettend mooi decors en leuke uitdagende spellen. Het leuke van de kamer is, dat alle spellen in het thema passen. Zeker een aanrader!

Default Avatar55
Danique

Een super leuke escape room met uitdagende puzzels en heel vriendelijke en gastvrije organisatoren! zeker een aanrader!

Default Avatar55
Joris

Jammer we hebben het niet gered, en we zijn gemotiveerd om nog een kamer uit te testen! Leuke ervaring en we voelde echt het avontuur.

Default Avatar55
Mara

Echt een uitdaging! Leuk verhaal en uitdagende puzzles. En top begeleiding. Wordt echt gezorgd dat het voor iedereen een leuke ervaring is.

Default Avatar55
Marc

Theft at the Morgue is qua vormgeving en aankleding een zeer verzorgde escaperoom! Leuke puzzels en opdrachten die inzet als team vereisen. Haitini een paar maanden eerder gespeeld. Qua aankleding wat sober, maar de puzzels zijn de moeite waard. Beide keren was iedereen in ons gezelschap achteraf erg enthousiast. De 3e kamer gaan we dus ook zeker doen. Complimenten ook voor de vriendelijke begeleiding en tijd die na het spelen wordt genomen om nog even na te praten over wat je goed/fout deed.

Default Avatar55
Alvar

Top avondje gehad afgelopen zaterdag!
Met 5 man is het perfect te doen, na een lastige start toch binnen 53 min weer buiten!
Laat Cabin 666 maar komen!
Miste alleen het biertje na afloop ????

Default Avatar55
Cheryl

Vorige week heb ik met wat vriendinnen 'Theft at the Morgue' gedaan! De sfeer in de kamer is leuk gedaan. En de puzzels sloten op elkaar aan, wat ik echt heel prettig vond. Super leuke kamer om te doen! :D

Default Avatar55
Jolanda

Wij waren met 8 personen en hebben een geweldig uur beleefd. Leuke raadsels en puzzels. Ook de ontvangst en daarna was goed geregeld.

Default Avatar55
Dave Hendriks

Goede ontvangst. Hele goede begeleiding en natuurlijk goede kamers waarvan theft at the morgue er toch zeker bovenuit steekt.

Default Avatar55
Sven Goudsblom

Wij waren met een groep van 6 personen en gingen als testers de cabin 666 kamer doen.
Dit was voor ons allemaal de eerste ervaring wat betreft een escape room. Wij vonden het allemaal erg leuk om te doen en te ervaren hoe een escape room in elkaar zit. Wij komen dan ook zeker nog een keer terug voor de andere kamer.
Hadden toch behoorlijk wat hints nodig met een uiteindelijke tijd van 67 min (mochten doorgaan).
Grappig hoe je anders moet nadenken om sommige dingen te kunnen oplossen en ook leuk als je weer het spoor op kan pakken.

Al met al een hele ,leuke ervaring en daarbij ook een aanrader om eens te doen.

Default Avatar55
M. Harders

Met een groep meiden, waarvan een aantal al ervaring hadden stond ik wat onwennig in de ruimte terwijl de rest al druk bezig was. Het duurde niet lang voordat ik in de gaten had wat de bedoeling nu echt was en begin ik ook super enthousiast aan het ontrafelen van de cides, zoeken naar aanwijzingen en het soms logisch nadenken.. Maar wat gaat de tijd snel!!! 'Opeens' begon het aftellen...zo...wat een gevoel..we waren er bijna..zouden we het halen ? ...Yessss.....de deur ging open ..wat een adrenaline kick!!! Gehaald .....

Default Avatar55
Denise

Van begin tot het eind een spannende ervaring. Ik heb erg genoten van de verrassende puzzels! Het is leuk om te ontdekken hoe je onderling kunt samenwerken om zo snel mogelijk te ontsnappen.... het is ons maar net gelukt ;)

Default Avatar55
Kelly van Straten

Alledrie de kamers gedaan. De mensen waren erg gastvrij en gezellig???? Ook de kamers waren super leuk om te doen! qua aankleding erg mooi en het verhaal wat ze houden voor je de kamers binnen gaat vind ik erg goed! De puzzels zijn gevarieerd, goede combinatie tussen denken en doen! Super leuk gedaan!!!

Default Avatar55
RGD

Wij zijn met een groep van 5 in mei naar de escape room in Alkmaar geweest. Voor de meesten was het de 2e keer. Wat een leuke ervaring was dat. We hadden iets meer dan 58 minuten nodig, maar we hebben het gered.

Ook de entertainment na de escape room was erg leuk én we hebben nog even meegekeken hoe de volgende groep het deed.

Dit is zeker een aanrader! Binnenkort ook naar Cabin 666.

Default Avatar55
Suzanne becherer

De escaperooms in Alkmaar hebben een mooie sfeer, zien er goed uit en spreken tot de verbeelding. de begeleiding is goed, als je er echt niet uitkomt krijg je een hint waardoor je weer een stapje verder komt.

De puzzels zijn lastig maar er is wel uit te komen, helaas hebben we de kamer nog niet gehaald.

Default Avatar55
Juliette Swart

We waren met een groepje van 6 personen. Het was echt heel leuk! De kamer is goed in elkaar gezet en de puzzels zijn met goed nadenken te doen. Net in de laatste minuut de deur open gekregen! Het filmpje als intro heeft ook veel meegewerkt aan de sfeer, waardoor je gelijk helemaal in het verhaal zit.

Default Avatar55
Sanne

Theft at the Morgue gedaan. Wat een super mooie kamer zeg. Je stapt binnen en bent meteen in de sfeer. Gelukkig hebben we net oo het nippertje de boel op kunnen lossen.

Fijn personeel en mooie ruime ontvangst ruimte.

Default Avatar55
Evelien

Goed ontvangst, leuke introductiefilm/verhaal. Simpel ingerichte kamer met leuke raadsels. De tijd vloog om! Aanrader!

Default Avatar55
Martijn Mulder

Met een paar klasgenoten hebben wij de great Haitini gedaan. Het was onze eerste escape room, dus de eerste 10 min hadden we zelf geen idee waar we mee bezig waren. Toen we de smaak te pakken hadden zijn we nog heel ver gekomen.

Leuk dat er buiten de kamer ook wat te puzzelen is. En erg fijn dat we wat konden drinken.

Default Avatar55
Samantha

Super leuke middag gehad in Escaperoom Alkmaar, in het begin was het erg spannend maar de tijd gaat zo ontzettend snel dat je dat gauw vergeet. Zodra je in de flow komt van het oplossen van de puzzels en het openen van de sloten wil je maar 1 ding; Binnen de tijd het slot van de deur openen. Wij gaan zeker nog vaker een escaperoom bezoeken, het werkt verslavend! :)

Default Avatar55
Marion

Super ervaring, fijn ontvangst en gezellig personeel. De kamer die wij deden zat super in elkaar!

Default Avatar55
Marnix Dammann

We hebben met 6 man de Haïti escaperoom gespeeld in Alkmaar. Het was echt veel lastiger dan ik verwacht had, maar wel heel erg leuk. We hebben het net aan kunnen halen. Het is echt een 'denk' room, ik ben erg benieuwd naar de 'doe' room Cabin 666.
Helemaal enthousiast gaan we nu snel nog een escaperoom boeken!

Default Avatar55
Inge

Met ons team van collega's hadden we veel zin in de escaperoom, slechts 2 van de 18 aanwezige hadden ooit eerder meegedaan aan een escaperoom. Bij ontvangst kon je vast beginnen met puzzelen, tot het tijd was om naar de kamer te gaan, goede manier om de tijd alvast door te komen. Met mijn groepje deden we de Cabin 666. Erg uitdagend, voldoende spanning. Erg fijn ook dat je hints krijgt als je vastloopt. Helaas hebben we net niet optijd het mysterie kunnen oplossen, maar dat maakt de ervaring niet minder leuk. Het hele team was enthousiast en verschillende collega's zijn zeker van plan opnieuw langs te komen.

Default Avatar55
Saskia

Met zn zessen hebben we The Great Haitini proberen op te lossen, dat viel zwaar tegen! De puzzels waren op zich wel te doen (verschillend in moeilijkheidsgraad) maar wat doe je nou met de oplossing. We hebben erg veel hints nodig gehad en zelfs toen kwamen we er helaas niet op tijd uit.

Default Avatar55
Jaap

Erg leuke kamer, de introductie van de kamer zette de sfeer erg goed.
De puzzels in de kamer waren erg uitdagend en heb er erg van genoten om deze met mijn vrienden op te lossen.

Default Avatar55
Hidde Moes

Het bezoek aan de kamer in alkmaar was erg uitdagend en leuk. We werden goed en gastvriendelijk ontvangen. De kamers zelf waren lastig maar na goed nadenken kwamen we een heel eind. De 2de kamer die binnenkort open gaat en die wij getest hebben kwam met een leuk verhaal en Was wel erg lastig maar met goed nadenken en veel samenwerken kwamen we hier wel uit ???? leuke avond gehad, bedankt daarvoor. Het is zeker een aanrader

Default Avatar55
Dennis Bijvoet

Vriendelijk ontvangst in een zitruimte waar verschillende puzzels liggen om op te lossen, waar je iets te drinken kan nemen en zelf puzzels kan aanschaffen.

We hebben een paar weken terug Theft at the Morgue gespeeld, dat was onze eerste en nu zijn we verslaafd. Gister Cabin 666 gespeeld en weer een onwijs leuk thema en aankleding.

Vandaag gaan we de Great Houdini doen! En we komen ZEKER terug voor nieuwe kamers

Default Avatar55
Kirsten en Mike

Vorige week voor het eerst in een escape room geweest met z'n zessen. Er ging een wereld voor ons open (en gelukkig ook wat sloten). Ten eerste werden wij heel gastvrij ontvangen door de eigenaren. Zij namen ruim de tijd om ons voor te bereiden op wat ons te wachten stond. Ook tijdens onze escape poging werden we goed begeleid. Al met al een mooie tijd neergezet (met wat hulp uiteraard). We hadden nog 8.54 min. over. Dat smaakte naar meer. De volgende dag als testteam Cabin in the woods, 666 gedaan. Weer heel anders en echt moeten samenwerken. Ook een aanrader! Wij gaan de wereld van de escape room zeker verder ontdekken. Bedankt voor deze eerste geweldige ervaring. Ook de kaarttrucs waar we met ons neus bovenop zaten waren een groot succes!

Default Avatar55
Sarina

Gisteren hebben wij voor het eerst een escaperoom bezocht, wát een leuke ervaring! Vriendelijk personeel, uitdagende kamer, leuke puzzels en lekkere spanning. Leuk om op deze manier met een groep mensen dit met elkaar iets te doen! Complimenten voor Escaperoom Alkmaar!

Default Avatar55
Anouk

Onwijs leuk om te doen! Zeker een aanrader voor anderen!! Erg leuk dat we aan het eind nog vragen konden stellen en alles wat we wilden weten uitgelegd werd. Onwijs goed verzorgd! Was de eerste keer. Nadat we nog even aan het meegenieten waren met de volgende groep werd ons het voorstel gedaan om de tweede kamer ( testkamer) wilden proberen. Onwijs bedankt voor de geslaagde en gezellige avond!

Default Avatar55
Alison

Vrijdag de 13e voor de derde keer met ons vaste groepje bij Escape Room Alkmaar geweest. Wederom werden wij super enthausiast ontvangen net als de keren hiervoor. Na de Great Haïtini en Cabin 666 te zijn ontsnapt was deze keer Theft at the Morque aan de beurt spannend!! Je denkt natuurlijk vrijdag de 13e brengt ongeluk, maar niet bij ons ook deze keer is het ons gelukt.

De kamers worden leuk ingericht de inleiding word altijd leuk verteld en de puzzels en raadsels zijn soms lastig maar zeker haalbaar.

wij zijn erg tevreden over Escape Room Alkmaar en zullen ook zeker de twee nieuwe kamers gaan proberen die er aan zitten te komen.

tot snel!

Default Avatar55
Rene - samenkramen.nl

Geweldig leuke avond, waarin spel - samenwerking - denkvermogen weer eens op de proef worden gesteld.
De begeleiding is ook geweldig vanuit de organisatie.
wij zijn benieuwd naar de nieuwe escape-room.

Default Avatar55
Melvin

De Cabin gedaan. Vol verrassingen en net aan de tijd gehaald. Je word uitgedaagd je best te doen en het personeel speelt met hun enthousiasme daar een goede rol in. Aanrader!

Default Avatar55
Sander

Onze eerste ervaring in een Escape Room. Geweldig! Aardige begeleiding, origineel verhaal en mooi gemaakte kamer. Vooraf wisten we dat onze jongste (bijna 8) eigenlijk buiten de doelgroep viel, maar hij mocht halverwege er even uit en mee naar de Control Room van de organisator. Super!

Echt een superleuke vakantiemiddag gehad met z'n zessen en zeker een aanrader!

Default Avatar55
Roy

Zeer vriendelijk personeel!! Leuke kamer. Helaas net niet gehaald

Default Avatar55
Nicole

Zeer vriendelijke eigenaars!
Na de eerste kamer mochten we dezelfde avond nog de 2e kamer testen. We hebben echt een top dag gehad met zn vieren. de Cabin in the woods is wel een beetje moeilijk met 4 man. Raad aan om met 5 of meer die te doen. Dat was overigens wel de mooiste escaperoom die ik gezien heb.

Default Avatar55
Mirjam Brantenaar - Mehlbaum

Nooit eerder van gehoord,
maar zeker voor herhaling vatbaar.
Helaas niet kunnen ontsnappen.
Teamwork is een must!
Leuk als vrijgezellenfeest (deden wij)
Ook leuk als teambuilding met collega's.

Tot een volgende keer!

Default Avatar55
Carla Sengers

Met 3 volwassenen en 2 tieners de escaperoom in Alkmaar gedaan.
We hebben alle 5 genoten.
Het begon met een warm onthaal.
Toen een filmpje vooraf, en daarmee begon te spanning al te stijgen.
De kamer was moeilijk en het zat goed in elkaar.
We waren er bijna..........maar helaas niet gehaald.
Ook de goocheltruc's achteraf waren leuk.
Voor ons, voor nu en nog eens.

Default Avatar55
Maartje

Was de eerste keer. Ik vond t heel leuk maar behoorlijk lastig.zeker voor herhaling vatbaar

Default Avatar55
Carmilla

Erg leuk om te doen, vooral met wat oudere kinderen!(14 en 16 jaar)
Prima ontvangst, aardige mensen!

Default Avatar55
Dennis Plug

Wij hebben als team zijnde met 4 gasten weer twee kamers met succes voltooid! Echt het was weer geweldig, de service, gezelligheid en de effecten van de kamers weer top!
Ook het gehele verhaal van beide kamers weer prachtig met uitstekende puzzels!

Voor herhaling vatbaar wij komen zeker terug voor de andere kamers!

Default Avatar55
Pieter-Jan

De 2de keer dat ik een escaperoom gedaan heb in NL. Deze was absoluut de moeilijkste van de twee. Het is vooral een denkkamer waarbij je een aantal raadsels moet ontrafelen. De eerste keer was het meer een doe-kamer. Gelukkig was er de mogelijkheid om een tip in te roepen waarbij je tijd verliest. Leuke ervaring en zeker een aanrader. Het ontvangst is heel vriendelijk en hartelijk. We gaan zeker terug voor de volgende kamer.

Default Avatar55
Bisel

De kamer is super aangekleed. Net alsof je echt in een mortuarium bent. We waren met vijf personen. De opdrachten zijn origineel en goed bedacht. Veel spanning en je bent met z'n allen echt lekker bezig. Een aanrader!!!!!

Default Avatar55
Davy van Abeelen

Dit is echt een ervaring die je moet. doen samen als een team vormen en een grote raadsel oplossen

Meestal ben ik zelf niet zo van de raadsels of puzzelen maar dit
is echt leuk om tedoen dus nogmaals een echte aanrader!!!

Default Avatar55
Laura en Jorin

Ontvangst was zeer vriendelijk en gastvrij. Locatie vinden wij toch wel ver van de stad vandaan. Er hing een goede sfeer in het thema van de kamer. Puzzeltypes waren veel van hetzelfde.

Default Avatar55
Kelly

Vriendelijk personeel, spannend verhaal en geweldige kamer. We komen snel terug voor de andere kamers.

Default Avatar55
Meijers

Vriendelijk ontvangst, aardige mensen. Leuk met een filmpje vooraf. Grappig dat je aanwijzingen kunt vragen ten koste van je tijd. Spannend dat de klok zichtbaar meeloopt.

Default Avatar55
Eric

Eerste keer in escape-room, waar begin je, hoe pak je dit aan, mooie ervaring en warm ontvangst, aanrader!!

Default Avatar55
Marit

Wij gingen met 2 gezinnen met 6 tienerzonen, gemixt, achter elkaar de Escape Room Alkmaar in en hadden met z'n allen een supergave ervaring.
De kamer en het verhaal zijn heel creatief en uitdagend opgezet en het uur vliegt voorbij!
De ontvangst en de begeleiding door het enthousiaste team Alkmaar waren helemaal goed.
Een absolute aanrader!

Default Avatar55
Theo Mattijssen

Vriendelijke en gastvrije ontvangst en duidelijke instructie. Helaas hebben we het niet gered binnen het uur, maar het was een bijzondere ervaring en het smaakt naar meer, dus we gaan zeker nog een keer terug in de nieuwe kamer!

Default Avatar55
Christel

Met z'n zevenen de Great Haitini geboekt en er ook uit gekomen. Heel leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Het werkt echt verslavend, want je wilt eigenlijk meteen nog een keer. Tip: sla het filmpje van te voren over of kort het in, het werd wat langdradig. Verder was de kamer goed te doen, niet te moeilijk en ook niet te makkelijk. De gratis tips helpen wel en maakt het uiteraard makkelijker. De adrenaline tijdens het spel is erg leuk!

Default Avatar55
Jasna

Met de spellenngroep Tyche hebben we gisteren de nieuwe escape room Cabin 666 gedaan. Wat een mooi en mega goed in elkaar gezette room!!! Een echte aanrader als je groep doeners en denkers hebt, voor iedereen wat wils.
Daarnaast is de begeleiding binnen de kamer en buiten de kamer subliem. Zo hadden we een iemand in de groep die heel angstig is om opgesloten te worden. Door de scherpe observatie van de begeleiding meteen de juiste zorg worden verleend toen zij na de escape room toch last kreeg. Hierdoor kijkt ook zij net als wij allemaal nu terug naar een zeer geslaagde escape room. Waar we wederom niet uit zijn gekomen....

Default Avatar55
Tatjana

Supertoffe ervaring! Heel spannend en leuk om te doen.

Default Avatar55
Julia en Maarten

Beste allemaal.
Week geleden hebben wij met 3 kinderen en 2 volwassenen genoten van de Escape Room te Alkmaar.
Alles was prima en erg vriendelijk. Goede uitleg voor en naar. Spannende room. Moet echt goed nadenken.
Aanrader!!!!!

Default Avatar55
Sacha

Op het laatste moment konden we hier gelukkig nog terecht voor een vrijgezellenfeestje. We hebben het erg naar ons zin gehad en het personeel was heel vriendelijk. Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere kamers!

Default Avatar55
Silvia Knoben

Leuke escaperoom! Met hele leuke puzzels! Helaas niet ontsnapt! Maar erg leuk om te doen!

Qua aankleding had ik graag nog wat meer goochelaar sfeer gezien!

Default Avatar55
Steven Wouters

Wij speelden The Cabin in the Woods - 'Cabin 666' en Theft at the Morgue. Totaal andere belevingen en prachtig ontworpen kamers. De aankleding en sfeer maken het samen met diversiteit aan puzzels af. Dit zijn stuk voor stuk topkamers!

Default Avatar55
Silvia

Echt super gaaf! De sfeer helemaal top, de puzzels echt heel leuk! En echt anders dan bij andere escaprooms! En de room super mooi! Je komt meteen helemaal in het verhaal! Een echte aanrader!

Default Avatar55
Esther

Onwijs spannend maar leuke room!
Begeleiding is super en alles is goed in elkaar gezet.
Ik zeg doen!! Cabin666 en de haïtini gehad en allbei aan te raden/

Default Avatar55
Bertine

Onze eerste ervaring. Superleuk voor iedereen en pittig. Langs mij ging een deel heen, maar met elkaar zijn we er goed uitgekomen! Voor ieder was er wel wat. Leuk ontvangst en uitzwaai.

Default Avatar55
Elsemiek

Erg leuk. Goede puzzels, leuk verhaal en aankleding. Aardig ontvangen.

Default Avatar55
Menno

Voor het eerst met een groep vrienden een escape room gedaan en wat was dat leuk zeg. Na eerst in een mooie huiselijke ontvangstruimte te zijn ontvangen en uitleg gekregen te hebben begon voor ons het avontuur. Na het introductie filmpje gezien te hebben zaten we al helemaal in de sfeer. De puzzels zijn leuk en uitdagend en de tijd vliegt terwijl je bezig bent. We gaan zeker nog terug komen om Cabin 666 te doen.

Default Avatar55
Steve

Erg leuk, veel goede puzzels met een pittig niveau. Het persoonlijke contact is hier erg goed en je wordt goed begeleid. Enige aandachtspunt wat mij betreft is de aankleding van de kamer, deze kan iets spannender worden aangekleed.

Default Avatar55
Rene

Een geweldige avond gehad! Aan het begin van de vakantie een uitje met de gehele familie. Zeer goed te doen Helaas 5 seconden te weinig tijd gehad. De gastheer en vrouw hebben er mede voor gezorgd, dat deze avond kan bijgeschreven aan de lijst van goede herinneringen.

Default Avatar55
Nanette

Vanmiddag op 10 seconden na net niet gehaald. We waren op de goede weg. Uitdagende puzzels, goedw begeleiding en ik ben nu al benieuwd naar cabin 666... De aankleding van de kamer kan misschien wat spectaculairder, maar hebben ons goed vermaakt!

Default Avatar55
René Plugge

Mooie locatie! Topkamer "The Great Haïtini"....goede puzzels, sfeer....zeker voor herhaling vatbaar!

Default Avatar55
Anita

Uitdagende puzzels. Beide kamers gedaan en door het verschil aan puzzels is het zeker aan te raden Cabin666 te doen als je deze nog niet hebt gedaan.

Default Avatar55
Pieter-Jan

Leuke ontvangst door gepassioneerde mensen. Wij hebben the great Haitini gedaan en het was best lastig. Meer raadsels om je hersenen te kraken dan doe opdrachten. Gelukkig konden we tips tegen tijd ruilen. We gaan zeker de andere kamer nog doen!!

Default Avatar55
Mattijs

Voor mij de eerste escaperoom maar zeker niet de laatste, hadden de mistik kamer gedaan die best lastig was, heel leuk om met een groepje vrienden te doen waar we zeker ook mee terug komen voor de andere kamer cabin 666.

Default Avatar55
Yvete

Met een groep van 7 hebben wij geprobeerd uit the great haitini room te komen. Helaas niet gelukt maar we vonden het wel een ontzettend gave kamer!
Uiteenlopende raadsels en puzzels, super goed en smaakt naar meer!

Default Avatar55
Gabry Doornbosch

het was voor ons (zes vriendinnen) allemaal de eerste keer dat wij een escape room hebben gedaan. Vriendelijk ontvangst. De sfeer zat er meteen in. Het was erg leuk om te doen. Wat een uitdaging. De tijd vliegt helaas voorbij. Wij komen zeker terug voor de escape room the cabin in de woods...

Default Avatar55
Amy van der Hoeve

Wij hebben een tijdje terug met z'n zessen the great Haitini gedaan. Het was onze eerste kamer en zijn er met nog 56 seconden op de klok uit gekomen. Het ontvangst is zeer gastvrij en de kamer is spannend en goed te doen. Deze week gaan we met dezelfde groep cabin 666 doen! Ben erg benieuwd en heb er weer zin in.

Default Avatar55
Yvonne de Ruiter Maijer

vandaag met mijn gezin geweest. Met z'n 5en Cabin 666
Super leuk ervaring, met onwijs leuke puzzels en opdrachten.
Helaas niet gehaald binnen het uur maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben met ons gezin een hele leuke middag gehad.
Gaan zeker ook de andere kamer proberen.

Default Avatar55
Arlette

Als surpriseparty voor mijn vriend met een groep van 6 personen de escaperoom Alkmaar bezocht. Zelf had ik al eens deelgenomen aan een EscapeRoom in Amsterdam dus ik wist een klein beetje wat mij te verwachten stond. We werden vriendelijk onthaald en toen de hele groep compleet was werden we opgesloten in de "Cabin in the Woods" kamer. De raadsels en puzzels waren zeer uitdagend, bijna haalde we het einde maar doordat we te lang op het verkeerde spoor zaten bij 1 puzzel haalde we de eindstreep net niet. Uiteindelijk wel een hele leuke middag gehad. Na afloop werden we door de eigenaar nog getrakteerd op een goochelshow. Ze verkopen namelijk ook hele gave goocheltrucs. Als cadeautje kochten we nog magische kaarten waardoor mijn vriend de hele avond tijdens zijn verjaardagsfeest heeft verder gegoocheld. Al met al een gezellige middag gehad en we kunnen niet wachten tot we de volgende kamer gaat ontdekken.

Default Avatar55
Angela

Vond t erg leuk om te doen met onze collega's de aankleding van de kamer vond ik zelf minder qua aankleding ! Dat is wel een verbeter punt . De puzzels vond ik erg goed bedacht !! De sfeer en samenwerking zat er goed in maar helaas niet ontsnapt !!

Default Avatar55
An

Dit was de eerste keer dat wij een escape room deden. Alle 8 deelnemers vonden het erg geslaagd en voor herhaling vatbaar. De room was uitdagend genoeg met verschillende soorten vragen en puzzels.
Men was erg gastvrij dus we willen in de toekomst graag ook de 2e escape room doen.
De ontvangst was erg gastvrij en we kregen een goed uitleg.

Default Avatar55
Rik

Eerste keer dat we dit hebben gedaan, we wisten niet wat te verwachten. Het is niet tegengevallen! Tot ziens!!

Default Avatar55
ceecee

Voor het eerst dit gedaan en het was echt super leuk! !

Default Avatar55
j.kamp

afgelopen zondag geweest, we hebben het erg leuk gevonden en vonden het best wel moeilijk. helaas niet binnen de tijd gehaald maar wel een onwijs leuk uur daar doorgebracht.
alles prima geregeld, ook bevestiging reservering en reminder per sms aangaande de afspraak tijd en locatie.
echt een aanrader!!

Default Avatar55
Hettie

Met ons chaotische gezin naar de room escape geweest. De start was lastig maar kwamen toch op gang. Helaas niet kunnen ontsnappen maar zaten er wel tegen. Pittig maar zeker leuk een ervaring die de moeite waard is.

Default Avatar55
Joep

Gisteren de escape room Alkmaar betreden en als enorm leuk ervaren. Wat een spanning en fanatisme weten ze te creëren. Lastige opdrachten maar enorm goed bedacht. De andere kamer ga ik binnenkort ook zeker proberen!

Default Avatar55
Ayla

Met 5 meiden afgelopen zaterdag 'the great haïtini' gedaan, ontzettend leuk. Echt een leuke ervaring als je op zoek bent naar iets nieuws om te doen. Het was erg chaotisch, we hebben veel gegild (vooral ik) en voor mijn gevoel deden we alles fout, maar toch zijn we ontsnapt! Met nog 3 minuutjes op de klok..

Zeker een aanrader!

Default Avatar55
sabrin

Wij wisten niet wat wij moesten verwachten. Het was de eerste keer ooit in een escape room. (Cabin 666 met 4personen)
Maar het was super gaaf! Goeie puzzels, mooie kamer en leuke sfeer.
Wij hebben het net aan gered! Op 17sec na ! Het was super spannend en gaaf! :) zeker aan te raden.
Tot de volgende keer! :)

Default Avatar55
Caja

Super leuke ervaring! Niet alleen het samen puzzelen om te ontsnappen maar ook de medewerkers die opgaan in het verhaal achter de achter :-)

Default Avatar55
De witte gieters

Wij hebben het met ons team gedaan. Iedereen dees gelijk mee en het uurtje was zo voorbij.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Default Avatar55
Janneke

Wij hebben als broers en zussen de escaperoom 'the great Haitink' gedaan. Helaas net niet op tijd afgerond, maar een leuk uur gehad. Uitdagende en verrassende puzzels. Een grote/prettige ruimte. De ontvangst qua ruimte wat krap en ongezellig. En het introfilmpje beetje lang en niet zo spectaculair, maar de room is een aanrader. Succes!

Default Avatar55
Roos van Groeningen

Onze eerste Escape room, met dank aan Groupon. Wat was het geweldig! Het duurde even voor we op stoom kwamen en hebben het dan ook niet gered, maar het zorgt zeker voor een adrenalinekick! Toen we naar binnen stapten hadden we echt geen enkel idee wat we moesten doen, maar het wijst zich toch wel vanzelf... Af en toe een hint als we helemaal de verkeerde richting opgingen. Het was in een woord TOP!

Default Avatar55
Otmar Buyne

Met 5 man een uur lang de hersens laten kraken.
Heel leuk. Uitdagend en spannend.
Gaan we zeker vaker doen!
Als dit bedrijf gaat groeien hebben ze wel een grotere ontvangstruimte nodig. En wellicht nog meer mogelijkheden om de wachtenden bezig te houden.

Default Avatar55
Rene

Eerste keer escaperoom en wat hebben we lol gehad. En nog op tijd eruit gekomen ook met nog 42 sec op de klok

Default Avatar55
Ingrid

Zaterdag zijn we met een team van 6 mensen de uitdaging aangegaan. Voor de eerste keer een Escape Room. Het was een superleuke ervaring en .... we bleken ook nog eens een topteam te zijn want we hielden 17.27 over op de klok. Hilarisch, spannend en uitdagend. een nieuwe verslaving is geboren!

Default Avatar55
Vincent Melgers

Ik heb allebei de kamers gespeeld en het was echt geweldig! Je wordt enorm aan het denken gezet en het is erg spannend. Ik kan echt iedereen deze ervaring aanraden.

Default Avatar55
Nikki

Op 4sec na niet gered, hoe frustrerend!
Maar door de leuk intellectuele en fysieke uitdagingen maakt het toch een leuke tijdsbesteding waar je nog lang over napraat om te kijken hoe je volgende keren tijd kan winnen.

Default Avatar55
Francis

Wij hebben de haitini kamer gespeeld en we zijn ontsnapt. Wij hebben met 3 personen gespeeld en dan is het wel een klus (de top tijden zijn 7+ pers.). de ontvangst was goed, vriendelijk. Het is duidelijk de 1e kamer van dit bedrijf. Wat wij wel miste was het verband tussen het verhaal en de puzzels (waarom doe ik deze puzzel). in de introfilm zitten ook hints die helaas geen hint bleken te zijn en dat was wat verwarrend, maar zoals genoemd; het is de eerste kamer van dit bedrijf en dat merk je aan dit soort kleine dingetjes. overall een leuke middag gehad en we gaan de tweede kamer ook een keer doen.

Default Avatar55
Tally

Wij gingen de Cabin666 in. Had totaal geen idee wat ons te wachten stond. Was echt super leuk! Over een aantal weken gaan we de andere escape room proberen!

Default Avatar55
Kim

Nog 5 minuten op de klok over, maar we zijn eruit gekomen! Erg leuk, volgende keer de andere kamer.

Default Avatar55
Barbara

Twee weken geleden de 1e kamer gedaan en nu de 2e. Ontzettend leuk vermaak en jeetje, wat is een uur toch kort. En de entertainment na afloop is ook super. Bedankt voor de leuke avond. We zien uit naar de 3e kamer.

Default Avatar55
Jeroen

We hebben Cabin666 gespeeld. Een aantal weken ervoor The Great Haïtini. Cabin666 is totaal anders dan The Great Haïtini en super leuk! Een mooi aangeklede kamer met leuke verrassingen. Wij hebben ons enorm vermaakt. Kijken nu al uit naar de 3e kamer die er naar alle waarschijnlijkheid komt.

Default Avatar55
Marleen

We werden met een warm welkom ontvangen en werden een halfuur lang vermaakt met een goochelvoorstelling. Vervolgens werden we naar de kamer begeleid. De kamer was erg origineel en de puzzels waren variërend en uitdagend. De puzzels waren wel goed te doen, alleen je moet er maar net op komen (maar dat maakt het juist leuk!). Vervolgens nog even bijkomen in de ontvangstruimte en daar opnieuw een uur durende goochelshow gekregen. Kortom: een leuk uitje met een geweldig team die duidelijk erg veel plezier heeft in het verrichten van hun werkzaamheden.

Default Avatar55
Marion

Leuke ontvangst gezellige gastheer en vrouw en goed om te horen dat er meer ruimte komt met nieuwe arrangementen...strak plan....

Default Avatar55
Debbie

Dit was de derde keer dat ik naar een escape game ging maar ik heb nog nooit zon service gehad! Echt super! En de goochelshow nader hand was ook een hele ervaring , voor sommige frustrerend omdat ze het niet snapte maar super interessant ! Als we in de buurt zouden wonen zouden zo weer langs komen!

Default Avatar55
Roos

ontzettend gelachen, de hersentjes gekraakt, top middag!

Default Avatar55
Regien

Onwijs leuk! Met z'n allen onder tijdsdruk de puzzel oplossen. Gezellig samenwerken, uitdagend en spannend. Op naar kamer nr. 2!

Default Avatar55
Claudia

De gastheer was echt enthusiastisch en we werden vriendelijk ontvangen. De puzzels waren wel leuk gedaan. Het enig wat ik miste was de echte belevenis in de kamer zelf. Maar wel leuk gedaan en zeker een aanrader!

Default Avatar55
Bas van Rossem

De dames van Rood Wit hebben zich super vermaakt, maar ook de staf werd heel geanimeerd bezig gehouden door goochelaar Jimmy de Haas. Wat een gastvrijheid en wat een leuke avond. Dank!!

Default Avatar55
Ema Najetovic

Wij hebben dit uitje met het bedrijf gedaan en we waren met twee groepen. Beide groepen hebben beide kamers gedaan; wat hebben we genoten! Na een paar minuten zaten we al helemaal in het spel en we hadden maar een doel: Zo snel mogelijk die kamer uit! Beide kamers zijn ontzettend goed in elkaar gezet en het was een leuke uitdaging om de puzzels op te lossen en uit de kamers te breken. Aanrader!

Default Avatar55
Marnix

We werden weer netjes en hartelijk ontvangen. De room werd goed ingeleid met een verhaal en we mochten naar binnen.
De room zelf is erg mooi en sfeervol. Ik vind de puzzels uitdagend en leuk maar soms zelfs te lastig of misschien vergezocht.
Hoe dan ook weer een erg leuke avond gehad!

Default Avatar55
Marley

We werden met een warm welkom ontvangen en werden een halfuur lang vermaakt met een goochelvoorstelling. Vervolgens werden we naar de kamer begeleid.
De kamer was erg origineel en de puzzels waren variërend en uitdagend. De puzzels waren wel goed te doen, alleen je moet er maar net op komen (maar dat maakt het juist leuk!).
Vervolgens nog even bijkomen in de ontvangstruimte en daar opnieuw een uur durende goochelshow gekregen.
Kortom: een leuk uitje met een geweldig team die duidelijk erg veel plezier heeft in het verrichten van hun werkzaamheden.

Default Avatar55
Debbie

super vriendelijk personeel die je helpt waar ze kunnen . Met een goed gevoel voor humor begin je aan een leuk uurtje puzzelen om vervolgens nog verrast te worden met een goochelshow. En dan hebben we het wel over een echte ! Echt top! Als ik dichterbij woonde was ik de andere kamer ook gaan doen!

Default Avatar55
Wilko Visser

De room zelf was uitdagend. Het is ons uiteindelijk niet gelukt. Maar wel een leuke sessie gehad. Er zijn weinig mogelijkheden om er na nog even na te praten, maar daar wordt aan gewerkt.

Reactie Escaperoom Alkmaar:
Inmiddels is onze wachtruimte/ontvangstruimte uitgebreid van 22 m2 naar 75 m2 inclusief tafeltennis en tafelvoetbal tafels.
Hier zal in de week van 11 oktober ook nog een flipperkast en een arcade automaat bijkomen.

Default Avatar55
Anoniem

Erg leuke avond gehad! Zeer de moeite, ik kom zeker nog terug voor de andere kamer!!

Default Avatar55
Joris

We zijn met ze 8e naar de escape room in alkmaar geweest. We hebben beide rooms gedaan na elkaar met een korte tussen pauze. De cabin was de leukste. Beide rooms waren erg moeilijk en dit maakten het leuk. En als je echt vast zit kan je hulp krijgen. Leuke aanrader met een wat groter gezelschap

Default Avatar55
Jan SdG

We hebben het heel leuk gehad. Op een prettige manier geholpen als we vast liepen. Zeker belangrijk voor ons omdat we met onze kids waren (13 en 15 jaar). Zij hielden daardoor vol.
We vonden de eigenaar wel een beetje pochen over zijn eigen rooms en wat negatief spreken over een door ons eerder bezochte escaperoom die hij ook kende...

Default Avatar55
Helga

Vorige week voor het eerst het avontuur aangegaan. De helft van onze groep heeft de Great Haïtini gedaan en de andere helft Cabin 666. Geen van ons had eerdere ervaring, dus gelukkig zijn we na een uur wel gered. We waren er bijna uit.
Zelf heb ik Cabin 666 gedaan, het was erg leuk en afwisselend. We hadden in eerste instantie geen idee wat er van ons verwacht werd. Gelukkig werden we door de begeleiding in de gaten gehouden en af en toe de goede richting op gestuurd.
Het is zeker een aanrader.
Hele vriendelijke mensen en super eerlijk.

Default Avatar55
Denise

Ik begrijp helemaal dat dit verslavend werkt! Wat was het leuk zeg!
Geen idee wat ik kon verwachten ondanks eerdere reviews.
Maar het is spanning ten top vooral als je de klok ook nog door ziet tikken. Ik kan het echt aanraden van mij mag de volgende escaperoom zo groot worden dat je er 2 uur voor nodig hebt ;)

Default Avatar55
Ruben

Zeker leuk aanrader voor iedereen. Met max aantal mensen gaan is het leukst. Is ook best pittig daarom ook spannend.
We gaan de cabin 666 ook keer proberen.

Default Avatar55
Pinkladies

We waren met z'n vieren. Een mooi aantal om zo'n kamer te doen. We moesten even op gang komen..... Maar....... we hebben het gehaald..... 7 minuten voor de tijd en maar 1 hint gevraagd! Wat een leuk uurtje vol spanning en uitdagingen. Wij hebben genoten en zijn wel getriggerd om meer rooms te gaan doen in de toekomst!

Default Avatar55
Barbara

Het was ons vandaag op een speld na gelukt om te escapen.....10 sec tekort.
Een super leuk uur. Wij willen allemaal nog een keer!

Default Avatar55
Maartje

Wat waren we fanatiek, geen idee wat ons te wachten staat.
Een groot raadsel in het begin, totdat je helemaal in het spel zit.
We werden zo nu en dan in de juiste richting begeleid door de werknemers.
Een leuk, spannend spel!
De andere kamer is meteen geboekt!

Default Avatar55
Caroline

Met het team voor het eerst een officiële escaperoom gedaan. Geweldig om te doen. Leuk hoe alles in elkaar past en je uiteindelijk tot de sleutel brengt. Iedereen heeft zijn steentje bij kunnen dragen. Het zat goed in elkaar. De locatie zelf (ontvangstruimte, koffie/thee) vond ik wat rommelig. Alsof je in een voormalig kantoor bent dat dienst doet tot ontvangstruimte. Het personeel is heel aardig.

Default Avatar55
Tamara

Verslavend!
Wederom niet gelukt te ontsnappen maar wel weer een gave kamer zeg, top gemaakt!
Jammer dat je het niet nog eens over kunt doen ;-)

Default Avatar55
Monique Cuijpers

Eerste ervaring met escape room voor mij, niet voor de kinderen. Kamer was sfeervol ingericht, afwisseling wat betreft puzzels en opdrachten. Met achten wel wat vol! Maar ook soms weer nodig.
Locatie heeft niet zoveel uitstraling, maar er wordt nog aan gewerkt. Ligt wat afgelegen op industrieterrein niet bij centrum, maar wel goed bereikbaar met auto.

Default Avatar55
Florine

Fantastische eerste escape room ervaring gehad met ons clubje van zes personen! Sommigen waren nog wat huiverig over het claustrofobische gehalte van de hele escape room maar dit was écht prima te doen.
Puzzels (The Great Haitini) waren gevarieerd en uitdagend en de sfeer die gecreëerd was precies spannend genoeg. Heel erg genoten, binnenkort meteen door naar kamer twee om te kijken of we die ook open krijgen..

Default Avatar55
Maisje

The great Haitini..het was onze aller eerste escape room.
We wisten van te voren totaal niet wat ons te wachten stond en we lieten ons verrassen.
Het was een geweldig leuke ervaring! En we komen zeker nog terug in Alkmaar voor kamer 2!
Hele goede gastvrijheid.

Default Avatar55
Peter de Koning

Met een groep van 8, allemaal voor het eerst een Escape room gespeeld. De ontvangst was prima in een ruimte waar je je niet snel hoeft te vervelen (tafelvoetbal, tafeltennis, flipperkast). Uitleg was prima en het inleidende filmpje was leuk om in het verhaal te komen. De kamer was best lastig, zeker als je voor het eerst een kamer doet. Uiteindelijk met nog 7 seconden op de klok de deur geopend! Iedereen van de groep was enthousiast en wil ook de 2e kamer gaan doen. Zeker een aanrader.

Default Avatar55
Liesbeth

Super gave, goed georganiseerde escaperoom! Absolute aanrader...

Default Avatar55
Ilona

Cabine in de Woods 666 gedaan met zijn 8en. Echt een super kamer. Leuke puzzels/raadsels en ook dat je moet samenwerken bij deze kamer. Was super spannend maar hebben het gehaald!!! Super leuk team die de escaperoom leiden. Erg betrokken en enthousiast. Goede ontvangst, gemakkelijke sfeer. Echt een aanrader!!!

Default Avatar55
keesman

Wij hebben met onze volwassen kinderen Cabin 666 bezocht.
Was eerst even zoeken wat de bedoeling was maar daarna werd er fanatiek gespeeld. Gaan zeker de andere ook doen.

Default Avatar55
Saskia

Niet de meest sfeervolle kamer ooit, maar de puzzels waren wel erg leuk. We waren ontsnapt zonder alle onderdelen opgelost te hebben, tikkeltje anticlimactisch toen we erachter kwamen dat we al 5 minuten de eindsleutel in ons hand hadden, maar alles bij elkaar een erg leuke ervaring en erg vriendelijk personeel. De andere kamer schijnt nog leuker te zijn en wil die nog wel een keer proberen.

Default Avatar55
Roelie

prettige mensen, verrassende kamer, leuke puzzels
minpuntje: ontvangst ruimte was erg sfeerloos

Default Avatar55
anke

Ontvangst was prima. De ontvangstruimte zou wat sfeervolle kunnen. Het spel was heel goed uitgedacht met makkelijke maar ook zeer moeilijke opdrachten en raadsels. Maar zo leuk om te doen! We komen zeker terug voor de andere kamer!

Default Avatar55
Pascal Angevare

Eerste escape room. Een heerlijke puzzelkamer met allerlei uitdagingen. Met één minuut 18 over gehaald . De ontvangst kamer is nog wat sfeerloos maar wordt aan gewerkt hoorde we van de eigenaar.

Default Avatar55
Sylvia

We hebben genoten van deze escape room! Voor ons alle 6 de eerste keer, en zeker voor herhaling vatbaar in Alkmaar! Hartelijk ontvangst en even gezellig nagezeten.

Trouwens: Op een minuut na... niet gehaald...

Default Avatar55
Marloes

Ik heb beide kamers gespeeld, ze zijn heel verschillend en op hun eigen manier erg leuk om te beleven. De aankleding van de kamers is erg leuk, maar vooral bij Cabin 666 wat beter uitgewerkt.
De ontvangst is heel hartelijk en er was voldoende gelegenheid om de kamer na te bespreken.
Ik kan niet wachten tot hun 3e kamer klaar is.

Default Avatar55
Dominique

Wij werden heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. Ik heb samen met 2 vriendinnen The Great Haïtini gedaan, we hebben onwijs genoten, gelachen en natuurlijk puzzels opgelost. Helaas waren wij niet ontsnapt, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik had de ontvangstruimte erger verwacht naar aanleiding van de recensies. Maar de ontvangstruimte was ruim en van alle gemakken voorzien.

Default Avatar55
Mèlanie

Dankzij een groupon actie deelgenomen met 7 personen aan de Great Haïtini. Voor iedereen was het nieuw en dus ook in het begin wel lastig. Later werden we handiger, maar helaas toch te laat. Een leuke ervaring en het smaakt naar meer. Nog geen vergelijkingsmateriaal.

Default Avatar55
Wiebe

Met 6 personen erg leuke en uitdagende kamer. Zeker een aanrader voor iedereen

Default Avatar55
Josje

Uitdagende kamer, veel afwisseling, fijne ontvangst. Super genoten! Zeker een aanrader

Default Avatar55
Kees

Met ons personeel beide escape rooms gespeeld. We kamen net enkele minuten te kort om uit de kamers te komen. Was een zeer leuke ervaring. Samenwerking is noodzakelijk om er uit te komen. We hebben er van genoten.

Default Avatar55
E

We wisten totaal niet wat we moesten verwachten. Het was een spannend uurtje met veel opdrachten en doordenkers. Je werkt echt als dam samen en dat maakt het ook zo leuk. Helaas net te kort tijd om te ontsnappen.

Default Avatar55
Wiebe

Mooie uitdagende kamer, veel verschillende soorten puzzels en dus goede afwisseling

Default Avatar55
Esther Breur

Voor ons de eerste keer dat we dit deden maar wat een super ervaring was dit.
Ruime ontvangst ruimte waar nog aan werd gewerkt maar nu al leuk met tafeltennis, tafelvoetbal, flipperkast etc,
De kamer was mooi opgezet, de puzzels waren best moeilijk maar zeker wel te doen.

Na dat we de kamer uitkwamen een leuke terugkomst in de ontvangstruimte. Enthousiaste medewerkers,.

Dit is zeker een aanrader en de 2de kamer doen we zeker weer

Default Avatar55
J

Leuke zeer ervaren host. Uitdagende kamer, goed nagedacht over raadsels/puzzels, goede afwisseling. Mogelijkheden tot tips/hints die je ook echt verder helpen. Zeker de moeite waard om hier naar toe te gaan.
Zijn momenteel bezig met uitbreiding, gaan zeker ook naar de andere kamer.

Default Avatar55
Grannetia

Het was onze tweede keer dat wij een escape room probeerde. We hebben het ter nauwernood gered, wat aangeeft dat de oplossingen niet te makkelijk waren. Wel was het vervelend dat 1 van de onderdelen blokkeerde. We komen terug voor de tweede kamer. Vonden wel dat er veel gebruik werd gemaakt voor nummercodes.

Default Avatar55
Lieda

Helaas net niet gered! Zelfs voor de 2e keer (met ander gezelschap) is het best wel lastig om op tijd de puzzels op te lossen. Fijn dat sommige opdrachten toch anders waren dan de eerste keer. Het is leuk en uitdagend, ga zeker de nieuwe kamer ook doen.

Default Avatar55
Sanne

Met een groep van 6 vrienden zijn wij dit avontuur aangegaan. We werden super ontvangen. Na een uitleg mochten we naar de kamer. Zag er top uit. We hebben het op het nippertje gered. Op naar de volgende kamer!

Default Avatar55
Anka

De escape room is een leuk spel. Spannend en goed bedacht. Het ontvangst is kaal en nog niet af.

Default Avatar55
ursel van staveren

Vandaag voor het eerst in een escape room geweest was erg leuk. We hebben het niet gered, maar desondanks heel erg leuk gehad. Wij waren er met zijn 3e dat is aan de krappe kant, volgende keer zou ik het met meer doen. Ik wil zeker ook de andere kamer doen.

Default Avatar55
Martijn P.

Dit is een degelijke escape room als het je eerste is. Het is sfeertechnisch niet heel boeiend en de puzzels zijn redelijk maar vormen niet een geheel. Er zaten desondanks een paar leuke/originele puzzels tussen en achteraf een praatje gemaakt met de bedenker van de Room is altijd een pluspunt! Zoek je echt iets immersief kijk dan verder, houd je van puzzelen Go Ahead!

Default Avatar55
Anna

We hebben met z'n vieren de great haitini gespeeld, allemaal ervaren spelers. We vonden het een pittige escape room! Kregen op het eind veel hints zodat we nog kans hadden om het te halen, maar ondanks dit is het toch net niet gelukt. Ik vond andere escape rooms leuker, omdat de sfeer van de locatie niet super was en er waren te veel hangslotpuzzels. Ontvangst was wel prima en hebben ook leuk nagepraat en er werd echt geluisterd naar onze ervaring van de kamer.

Default Avatar55
Roel

De cabin gedaan en deze was heel gaaf! Sowieso om te zien meteen al heel tof en leuke originele puzzels. We waren wat aan de vroege kant maar konden ons prima vermaken in de ontvangst ruimte, gastvrije mensen, we kregen meteen koffie en thee aangeboden en er was genoeg te doen.

Default Avatar55
Jaleesa

Vond het erg leuk! Waren met een teamuitje, helemaal leuk. Helaas niet gehaald maar waren best ver, super gedaan allemaal. Alleen de ontvangst ruimte kan wat gezelliger.

Onwijs goed in elkaar gezet!

Default Avatar55
Henk en Margaret

Leuke puzzels, goede verhaallijn en vriendelijke host. Wat wil je nog meer bij een Escaperoom? Nadat we ook The Great Haïtini al eerder hadden gedaan moesten we een gaatje in onze agenda vinden voor Cabin 666. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! We moesten even wachten omdat we te vroeg waren. De flipperkast heeft ons geholpen om deze tijd 'zinvol' te besteden . De eigenaar vertelde dat er mogelijk een derde kamer komt... keep us posted!!!!! We will be there!

Default Avatar55
Yvette

Super gave Escape room! Wij hebben met een groep vrienden The Great haitini gespeeld. Goed bedachte puzzels. Wij komen zeker terug om de andere kamer ook te spelen. Lees in de recensies wat negatieve dingen over de ontvangstruimte maar deze is top! Flipperkast, tafelvoetbal, koffie en thee aanwezig. Mooie zitruimte! Ik heb dit wel anders gezien, sommige Escape rooms hebben niet eens een ontvangst ruimte. In een woord geweldig!

Default Avatar55
Marlies

Wij hebben hier The great haitini gedaan. Het was erg moeilijk, maar de ervaring was heel leuk.
Ook hele leuke mensen. De man die erbij was heeft ons na de escaperoom nog vermaakt met goocheltrucjes (hij is illusionist) en puzzeltjes die ze ook verkopen.
Wij komen hier zeker nog een keer terug voor de andere kamers!

Default Avatar55
Maurice

The Great Haïtini was naar mijn idee goed in elkaar gezet met doordachte puzzels. Geen makkelijke opgave om er op tijd uit te komen. Goede ontvangst door een enthousiast team.

Default Avatar55
Jeroen Otto

Met totaal 8 collega's een teamuitje georganiseerd en Cabin 666 gespeeld. De ontvangst was zeer prettig en gastvrij. Na enige uitleg de kamer in en waar moet je dan beginnen? Leuke puzzels, raadsels en opdrachten waarvan de een makkelijk te doen is en de ander hoofdbrekend is.
Ondanks dat we allen nog nooit een escaperoom hebben gespeeld zijn we met enkele hints in de goede richting met minder dan een minuut op de klok er uitgekomen. Daarna nagepraat met de eigenaars/bedenkers van deze kamer. En als kers op de taart een goochelshow met kaarttrucs. Hoe deze werken, daar kwamen we helaas niet uit.
Een zeer leuke ervaring die we kunnen aanbevelen. We komen zeker terug voor de andere kamer.

Default Avatar55
Mira Menkveld

Cabin 666 is werkelijk prachtig uitgevoerd en er zitten veel en heel inventieve puzzels in. We hebben genoten van deze middag. We hadden eerder al veel plezier gehad met the great Haitini en die overwonnen. Deze escaperoom neemt je echter nog een level verder. Het enthousiasme van de eigenaars maakt de ervaring nog leuker.

Default Avatar55
Jolanda

De kamer gedaan met 6 mensen. Onwijs leuke kamer, goede puzzels en een leuk verhaal. Ontvangst is goed door een leuk en enthousiast team! Aanrader om een keer te doen met een groep. Je bent lekker bezig en de tijd vliegt voorbij! Owja, Wij zijn ontsnapt!

Default Avatar55
E. Pandelaar

4 maanden geleden de eerste kamer, The Great Haïtini gedaan. Dit was ons zo goed bevallen, erg (veel) leuke puzzels met echt wat denkwerk. Mooi gethematiseerde kamer, technisch hele sterke kamer. Aankomstruimte was knus maar wat aan de kleine kant. Gelijk hebben wij de 2e kamer toen gepland, Cabin 666. Deze kamer is qua puzzels wat pittiger, thematisering echt een wow-factor! Inmiddels hebben ze van het naastgelegen pand de onderverdieping gehuurd waar nu de aankomstruimte is; stuk groter, leuke zitplekjes, hier en daar metalen en houte puzzeltjes om op te lossen en een tafeltennistafel.

Ik wil Jimmy, en de crew van Escape Room Alkmaar een extra pluim geven omdat ze mij hebben geholpen een huwelijksaanzoek mogelijk te maken tijdens de escape room. Er werd een extra puzzel toegevoegd aan de Cabin 666 kamer waar mijn, inmiddels verloofde, de ring heeft weten te vinden. Tot in de puntjes super geörganiseerd; geregeld erg fijn, en snel contact gehad om het een en ander hierover door te spreken en kort te sluiten. Mocht er een derde kamer komen, dan zullen wij zeker een van de eerste zijn om deze te bezoeken!

Dank Jimmy en het team!

Default Avatar55
F. Erkamp

Voor de eerste keer gespeeld met ons gezin. We deden The great Haitini. Vond het pittig, maar wel erg leuk. Ondanks de aanwizingen hebben wij het niet gered

Default Avatar55
Hofland

Wij zaten met 4 volwassenen en een kind van 12 opgesloten in de Great Haitini. Wij zijn niet ontsnapt. Een uur is echt zo voorbij! We waren er bijna. Echt een superleuke ervaring! Een aanrader. Je werd enthousiast ontvangen.

Default Avatar55
Dijanka

Het was erg gaaf om te doen, helaas niet binnen de tijd eruit gekomen, maar een fantastische ervaring om zeker nog een keer te doen. Leuke puzzels leuk afgewisseld met denken en doen.

Default Avatar55
Zowi

We waren met zn 6en en hebben cabine 666 gedaan. Helaas hebben wij het niet gehaald maar waren er bijna.cabine was goed ingericht met veel puzzels en raadsels. De raadsels waren wel wat pittig. Maar vond het wel leuk. Echt een aanrader. Extra pluimpje voor de team..zeer vriendelijk ....heb echt van genoten. Bedankt!

Default Avatar55
Bart

Wij hebben een fantastisch personeelsuitje, naar mate we verder kwamen in het spel werd iedereen steeds fanatieker, echt een aanrader

Default Avatar55
Hans

In iedere escaperoom zit wel iets, maar in vergelijking met bijvoorbeeld Delft en Bunsschoten is dit niet best.

Default Avatar55
Hans

Beter gelukt dan de andere kamer, met wat grappige puzzels. Nog altijd geen topniveau. Wel enthousiaste mensen.

Default Avatar55
Danilo

We absolutely loved it! The crew was amazing! We felt welcomed. By far the BEST crew!! We went to the cabin and it was so much fun!! The puzzels were cool and challenging, the room itself was very well put together. It feels as if you're truly someplace else.. What we absolutely loved is that crew engaged with us and gave us hints when needed! They really took the time to "help" us get back on track! We are definitely coming back to experience the other room! I recommend everone to try this one out.. You wont be disappointed! THUMBS UP!!

Default Avatar55
Nayarid

Was geweldig. De kamers waren goed ingericht en er was veel variatie in puzzels.

Default Avatar55
Carolien Luning

Super competitie tussen de verschillende teams. Omdat we tijd tussen de verschillende kamers hadden hebben we een goochel workshop gehad. Absolute aanrader!!!

Default Avatar55
Yoram

Prima ontvangst, duidelijk uitgelegd en begeleid vooraf en tijdens het spel.
Lokatie is goed te vinden.
Spel was leuk in elkaar gezet.

Default Avatar55
Desi

Vandaag zijn wij met 12 studenten naar de Escaperoom in Alkmaar geweest. In groepen van 6 zijn beide kamers gespeeld en iedereen vond het super! Zelf heb ik Cabin 666 gedaan, wat een mooie kamer! De puzzels en raadsels waren pittig, maar dat maakt het juist leuk. Ik zou nu ook nog graag de andere kamer doen. Een groot pluspunt is het team wat hier werkt: heel vriendelijk en een goede uitleg. Ik kan iedereen Escaperoom Alkmaar aanraden!

Default Avatar55
Robert

Met een groupon naar deze escape room geweest. Redelijk makkelijk te vinden lokatie. Welkome ontvangst in een grote wachtruimte met wat kleine leuke puzzeltjes. Waardevolle spullen kunnen in een goede kluis opgeborgen worden. Voordat je de ruimte in gaat wordt er een filmpje getoond. De ruimte zelf is behoorlijk kaal en heeft weinig sfeer. In de puzzels en raadsels zit weinig variatie en zijn soms wat vergezocht. Ook zijn er puzzels en raadsels waar je extra hints mee kan verdienen wat heel erg afleid en waar je veel tijd mee kan verliezen. Veel puzzels en raadsels zijn onafhankelijk van elkaar op te lossen (er is geen volgorde) waardoor het met een grote groep een chaos kan worden.

Default Avatar55
Chris

Eerste ervaring met escaperoom, met z'n vieren cabin 666 gedaan.
Leuke en gevarieerde puzzels. Goed verhaal en mooie setting.
Met nog 6 minuten op de klok ontsnapt.

Roos

De ontvangst was goed met gelijk een filmpje waardoor je gelijk in het spel zit. Dan word je opgesloten...zoek het nu maar uit! De puzzels waren tof maar ook lastig. Juist goed! Zeker een aanrader om te doen!

Default Avatar55
Saskia

Met een groep van 23 hadden we drie keer een kamer gehuurd. Ondanks dat twee groepen niet ontsnapt waren, hadden we het allemaal erg leuk gehad. Doordat we tijd tussendoor hadden om te wachten, konden we heel gezellig in de zitjes plaatsnemen en was er genoeg afleiding met elkaar en met het materiaal dat aanwezig was. Het personeel was heel vriendelijk en dacht actief mee voor onze groep. Beide kamers zijn gedaan.Bij sommige opdrachten ben je geneigd om teveel bij een bepaald idee te blijven hangen. Laat vooral je verwachtingen los, laat je verrassen en kijk en denk verder dan je neus lang is.

Krista

Afgelopen zaterdag voor het eerst van mijn leven een escape room gedaan in Alkmaar. We werden ontvangen met koffie en thee en vervolgens kregen we een introductie filmpje te zien. Eenmaal in de escape room viel er een hoop te ontdekken. Wat een super leuke ervaring! Ik kan met recht zeggen dat ik na deze escape room er een nieuwe verslaving bij heb!

Default Avatar55
Ted

Wij hebben met een groep van 7 de Haïti room gedaan. Eerste minuten waren een beetje aftasten, maar daarna -en een beetje hulp van de begeleiding- brak het enthousiasme los. Ruimtes waren wel een beetje kaal, meer sfeer aanbrengen zou aan te raden zijn

Default Avatar55
Kelly

Goede vlotte ontvangst met een hapje en drankje. We waren met 12 personen dus verdeeld over 2 kamers. Zelf de Cabin 666 bezocht, erg leuk gedaan, spannend en vooral niet te makkelijk.

Default Avatar55
Angela

Helaas zijn wij niet op tijd ontsnapt en werd de deur voor ons geopend, dat was een teleurstelling, je wordt zo fanatiek dat je het spel wilt uitspelen. We zijn slecht gestart waardoor we veel tijd hebben verloren, met een aantal aanwijzingen zijn we op het goed pad gebracht, alleen helaas niet kunnen volbrengen. We komen zeker terug voor de andere kamer(s). Het is een onzettend leuke middag geweest.

Default Avatar55
Christa

Samen met mijn ouders, broer, tante en mijn vriend 'Cabin 666' gedaan. Super leuke kamer, leuke opdrachten en heel leuk ingericht!
Helaas de room niet binnen het uur gehaald maar de ervaring was heel leuk!

Default Avatar55
Peter

Voor de 2e keer een escape room gedaan met ons vaste team. Super goed ingericht met een leuk thema. Service is goed, klantenbinding ook super!

We komen als eerste terug om de 3e kamer te gaan proberen.

Default Avatar55
Wendy

Dit was mijn eerste ervaring met een escaperoom. We waren met zijn 7en en dan is de hoeveelheid puzzels/opdrachten goed te doen. ik vond het een gave ervaring en ga zeker de andere kamer ook een keer uitproberen. Hoorde dat er in februari een derde kamer komt.
Met nog 3 seconden op de klok zijn we ontsnapt... Kortom al met al een zeer geslaagd uitje!

Default Avatar55
Familie K

Leuk voor het hele gezin! Helaas zijn we niet tot de oplossing gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken! Zeker de moeite waard!!

Default Avatar55
Anne-Sophie

Moeilijk, spannend, vernieuwend. Dat omschrijft de Escaperoom het best denk ik! Een escaperoom is duur, maar het is het echt waard. Wij zijn Cabin 666 in gegaan, het verhaal er achter is misschien een beetje cliché, maar dat maakt het niet minder spannend! Moeilijke maar vooral ook veel puzzels, en dan nog die tikkende klok. Je wilt wel echt ontsnappen binnen de tijd. Ons is dat helaas niet gelukt, maar met 8 meiden in zo'n kamer wordt er wel veel gegild en gelachen. Het personeel was ontzettend vriendelijk en duidelijk. Kortom, groot succes! We komen zeker nog een keer terug!

Default Avatar55
B

Prima ontvangst. Lastige maar leuke kamer. Het was voor ons de eerste escaperoom. We waren met 4 personen. Net niet gehaald helaas.

Default Avatar55
Jasper

Met 2 groepen Cabin 666 gedaan; waarvan 1 groep succesvol. We vonden de kamer allen erg goed! Divers, uitdagend, mooie techniek, en goede opbouw. Een aanrader!

Default Avatar55
Sharon

Wij waren met twee groepen, de ene groep de ene kamer en de andere groep de andere kamer. Beide kamers waren leuk en uitdagend! Leuke bijkomstigheid is natuurlijk de rivaliteit tussen beide groepen, vooral als het één van beide groepen niet lukt om op tijd te 'escapen'!!! :-)

Default Avatar55
Melany

Met het gezin hebben wij eerst The Great Haïtini gedaan. Het is ons net aan niet gelukt om te ontsnsppen, maar het was toch een geweldige ervaring. Daarom zijn we 2 maanden erna nog eens geweest om cabin 666 uit te proberen. Deze kamer is weer heel anders met totaal andere leuke effecten wat heeft gezorgd voor een tweede topavond!

Default Avatar55
Esther

Vandaag de tweede kamer in alkmaar geprobeerd. Deze kamer is veel mooier dan de andere. Ook de puzzels vonden wij nog leuker dan de andere kamer. Er zaten goeie doordenkers bij. Net binnen de tijd zijn we ontsnapt. De ontvangst door het escapeteam was wederom hartelijk. Ruime ontvangstkamer met zitjes en leuke puzzels om op te lossen. Wij verheugen ons nu al op de nieuwe kamer

Default Avatar55
Petra

Verrassend leuke kamer. Zeker de moeite waard.

Default Avatar55
Mandy

Echt een aanrader. De escape room zelf is leuk en het verhaal is wel spannend. De eigenaar heeft veel tijd genomen om het ons naar de zin te maken. Nadat we klaar waren heeft hij veel vragen beantwoorden en goochel trucs laten zien. Was super!

Default Avatar55
Stijn

Als Teamuitje vandaag cabin 666 gedaan met 8 collega's. We hebben het erg naar ons zin gehad. De kamer is zeer divers en erg uitdagend.
Wat ook erg leuk is, is dat je echt moet samenwerken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Achteraf kregen we van van de eigenaar, die tevens goochelaar is, nog een leuke show van verschillende kaarttrucs. Zowel de escape room als de hosting van escape room alkmaar is zeer goed. Zeker aan te raden om eens met vrienden of collega's te gaan doen.

Default Avatar55
Susan

Mijn eerste bezoek aan een escaperoom. Erg leuk! Achteraf lagen sommige antwoorden zo voor de hand maar op het moment zelf had ik geen idee! Ik neem zeker de uitdaging voor een nieuwe escaperoom aan!

Default Avatar55
Marsha, Karlijn, Leonie en Linda

Het is een erg ruime kamer in verhouding tot andere kamers waar ik in Amsterdam wel eens geweest ben. Ook hoefde je niet een heel strikte volgorde van de puzzels aan te houden, waardoor het mogelijk was om ons in 2 groepjes op te splitsen om zo sneller te zijn. De ontvangst was erg goed en Jimmy liet ons nog even schrikken na het introductiefilmpje. We zaten goed in de adrenaline zullen we maar zeggen. Voorafgaand deed hij ook nog wat kaarttrucs wat erg leuk en een beetje frustrerend was. (hoe kan het zo snel?) 2 Puzzeltjes die op tafel lagen deed hij nog voor, maar kregen wij niet voor elkaar. Dit zou beter een kleine succesfactor kunnen zijn om echt goed te beginnen aan de kamer, dus dat we van 1 van die puzzeltjes te horen kregen hoe het werkt. Maar alles verder top en achteraf ook nog wat leuke feedback gehoord over hoe we het deden. Over een week is Cabin 666 aan de beurt!

Default Avatar55
kristel jacq sue marjan

super leuke ervaring!! echte hersenkraker, zijn niet vrij gekomen helaas dus zeker de moeite waard om het nog een keer over te doen in de cabin 666, die nog leuker moet zijn.

Default Avatar55
I. Siliakus- Djorai

Het enige pluspunt is, dat er achteraf afgerekend werd. De locatie, het inleidende filmpje, ontvangst, de stank , nee wij zijn helemaal niet enthousiast eerder gedesillusioneerd. Uitleg achteraf, was denigrerend, tips ongevraagd tijdens het spel, ik had er meer van verwacht, en toen ik thuis vernam dat het mijn kinderen ook tegen gevallen was, had ik zeker veel spijt. Ik heb op het punt gestaan een groupon waardebon te kopen, maar deze was niet te begruiken op een zaterdag, dus heb de volle pond betaald, en het was het simpelweg niet waard.

Default Avatar55
Martijn

Een erg leuke Escaperoom met leuken uitdagende doe en denk puzzels en leuke verrassingen. Ook het personeel is erg Enthousiast!

Default Avatar55
Ingeborg

Het was een hele leuke escaperoom. De opdrachten waren erg leuk. Sommige leken erg moeilijk maar bij goed zoeken waren er genoeg hints. Beide kamers gespeeld en allebei aanraders. Leuk personeel wat je begeleid. Wel zou ik aanraden eerst the great haiti te doen en daarna Cabin 666. Wij hebben zelf andersom gedaan.

Default Avatar55
W.Y. Lee

Afgelopen weekend the Cabin 666 gespeeld. Dit was de tweede keer dat we een escape room in Alkmaar hadden gespeeld. Net als The great Haitini vond ik dit ook een prima kamer die hartstikke leuk was om te spelen. Een aantal dingetjes die net even wat anders werken dan de meeste kamers. Ondanks dat we voor de Haitini wat meer hints & tips nodig hadden, vonden we Cabin 666 toch een stuk moeilijker. Beiden gelukkig wel gehaald. Al met al, beiden zijn in mijn ogen aanraders

Default Avatar55
Natasja

Super leuke ervaring.. Leuke puzzels! Jammer genoeg net niet gehaald!

Default Avatar55
Luisa

Was super!balen dat we het niet gered hebben..:(

Rozewitha

We waren het allereerste testteam wat de kamer mocht uitproberen. We hebben het helaas niet binnen de tijd gered om de kamer uit te komen. De magie die benoemd wordt zou iets meer terug mogen komen, maar er zitten leuke puzzels in. Genoeg om iedereen bezig te houden. Leuk idee dat je tips kunt 'kopen' voor tijd.
Krijg zo zin om nog een keer te gaan

Default Avatar55
Koen

Eerste ervaring met een Escape Room, Cabin 666 gedaan, onwijs gaaf om te doen! Afwisselende opdrachten, en achteraf genoeg gelegenheid om na te praten met de eigenaar. Wij komen zeker terug :-)

Default Avatar55
Dennis

Met ons team hebben we een top avond gehad. De toon werd gezet met het introductiefilmpje, waarna we de kamer zelf in gingen. Leuke uitdagende puzzels zorgen voor een goede teambuilding. Voor mij was het de eerste keer, en zeker voor herhaling vatbaar!
Aanrader!

Default Avatar55
Rick Numan

Vandaag deze kamer gespeeld met 5 collega's, erg uitdagende kamer waarbij we elkaar goed aanvulden en met 9:25 minuten op de klok weer buiten stonden, erg leuke kamer en uitdagende puzzels. Leuk ontvangst en leuk nagesproken met de gastvrouw! Aanrader! Volgende keer gaan we de nieuwste kamer testen, zin in!

Default Avatar55
a.n.

Gisteren met 4 vrienden eerst The Cabin gedaan, leuke kamer met goede puzzels. Helaas net niet gehaald. Daarna nog The great Haïtini gedaan, ook leuke kamer maar voor m'n gevoel was deze iets makkelijker dan de eerste. Binnenkort de nieuwe escaperoom proberen, zin in!

Default Avatar55
Astrid

Gisteren heb ik met een groep vrienden Cabin 666 gedaan. Voor ons allen was het de eerste ervaring met een escaperoom en wisten dus geen van allen wat we konden verwachten..... Maar wat was het tof!!! Na deze kamer hadden we de smaak te pakken en besloten wij om ook meteen the great Haitini te gaan doen.

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting en de sfeer van de kamers en dat zie je!
De kamers zijn totaal anders, maar zijn beide erg goed in elkaar gezet en hebben verassende elementen!

Ook in de wachtruimte hebben wij ons geen moment hoeven te vervelen! We werden van alle gemakken voorzien. Er ligt het nodige materiaal om je goed te vermaken, daarnaast heeft de eigenaar ons hersenkrakend bezig gehouden met zijn vliegensvlugge trucs.

Al met al een geweldige avond!!! Wij komen zeker terug wanneer de nieuwe kamer Theft at the morgue is geopend!!!

Default Avatar55
Ciara van balen

Super toffe avond gehad bij jullie waar wij op 1 avond bijde kamers hebben gedaan. En nog erg lang hebben na gezeten ondat het zo gezellig was. Zeker voor herhaling vatbaar dan in de nieuwe kamer!

Delia

Mooie puzzels, goede uitleg.
Zeker niet (te) makkelijk, het is ons niet gelukt om te ontsnappen!
Vriendelijke gastheer en -vrouw.

Default Avatar55
One Hour Lockup Escape Rooms

Met ons team spelleiders hebben wij afgelopen week de twee kamers van escape room Alkmaar gespeeld. Na een prettig ontvangst van de eigenaren zijn we begonnen met The Great Haïtini. Prima basisroom die goed te spelen is. Het filmpje aan het begin vonden wij persoonlijk wat te lang. Maar in de kamer zijn diverse verrassende puzzels te vinden.

Daarna gelijk door met Cabin 666. Een leuk thema met een room die mooi is aangekleed. Deze is wel een tandje moeilijker. Helaas hebben we deze kamer net niet gehaald. Maar niettemin ook weer een prima kamer om te spelen met verrassende leuke puzzels.

Verder is er voldoende ruimte om te wachten en een drankje te drinken. Kortom, Alkmaar is een prima Escape Room met leuke en gezellige hosts.

Mocht je naar Alkmaar gaan dan raden wij je aan om eerst The Great Haïtini en dan Cabin 666 te spelen.

Default Avatar55
Marja Schornage

Voor het eerst een Escape Room gedaan met een groep meiden. Helaas net niet ontsnapt, maar wat wás het leuk! Zeer verrassende wending, raadsels die net wel/ net niet te doen waren waardoor we goed aangehaakt bleven. Complimenten ook voor de begeleiding, die op de juiste momenten vragen stelde of tips gaf.

Liselotte

Helaas konden wij niet ontsnappen.. Desondanks genoten!!

Default Avatar55
Bart Meijer

Prima verzorgt, fijne sfeer en leuke entertainment tijdens het wachten....

Default Avatar55
Ramona

Aardig personeel, legt alles goed uit elke vraag. Ziet er mooi uit allemaal.

Default Avatar55
Dewi

Na enkel en alleen verhalen te hebben gehoord van escaperooms, lag mijn verwachting erg hoog van deze beleving. Wij waren met een gezelschap van 13 personen en zijn als 2 groepen de uitdaging aangegaan in the Great Haitini en Cabin 666. Verwachtingen zijn met kop en schouders overtroffen! Enthousiaste eigenaren/medewerkers; zelfs nog een stukje entertainment na afloop. Ik raad het iedereen aan! Er was ook een collega die al eens een escaperoom had gedaan, maar was net zo enthousiast over de Cabin 666!

Default Avatar55
Eric Teeuwen

Leuke escaperoom waarmee je je prima een uurtje kunt vermaken. Waren met een groep van 7 en voor iedereen was er genoeg te doen. Het type puzzels en de sfeer zijn wat eenvoudig maar al met al een leuk middagje gehad. Toch zou ik hem een ander niet heel snel aaraden, er bestaan veel spannendere.

Default Avatar55
Michael

Bizar mooie escaperoom 'theft at the morque'. Goede puzzels, moeilijk maar niet ondoenlijk. Mooie aankleding en precies wat je verwacht van een 'morque'. Binnenkomen zonder 'wow' zeggen lijkt me onmogelijk Aanrader als je van escaperooms houdt.

Default Avatar55
Kim Steenis

Ontzettend leuke ervaring! Helaas waren we slechts 1 minuut over Dr tijd heen, dus niet ontsnapt, maar de puzzels zijn erg goed bedacht en alles sluit mooi op elkaar aan. Samenwerken is de sleutel :) Hopelijk zijn binnenkort de geluids- en lichteffecten ook compleet, want dat zou het helemaal afmaken!

Default Avatar55
Vriesenga

Vandaag met een groep van 5 volwassenen geprobeerd om te ontsnappen. Toen we de sleutel in onze hand hadden ging de deur open, we waren dus nèt te laat. We hebben een super leuke middag gehad. Ook het personeel is heel aardig en enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.

Default Avatar55
Paula

1 van de mindere kamers vond ik zelf. Genoeg uitdaging en spanning natuurlijk!!

Default Avatar55
Michael

Ik was er afgelopen dinsdag met 2 vrienden en we waren zeer positief verrast. De kamer was goed in elkaar gezet en we kwamen uiteindelijk net 5 minuten tekort om te slagen. Maar wat na het spel gebeurde was het allerbeste aan de avond. De eigenaar is een professionele googelaar en heeft ons lang vermaakt met ultieme googeltrucs. Ik was ook al eerder in een escaperoom in Bunschoten en Delft maar nog nooit heb ik zo een leuk team ontmoet. Escaperoom Alkmaar is zeker een bezoek waard! Ik geef het 5 sterren en een dikke thumbs up.

Default Avatar55
suzanne

Wat een geweldig kamer is dit. Zodra je binnen stapt zeg je wauw! Alles wat je ziet klopt. De puzzels kloppen ook bij het thema wat ik zelf erg belangrijk vindt.

Default Avatar55
Remy

Een ervaring rijker!! Wat doen ze het leuk, en de puzzels stuk voor stuk een uitdaging!! Personeel is erg vriendelijk!!
Niet twijfelen, gewoon gaan!

Default Avatar55
Elroy Gortmans

Dit was mijn alle eerste keer.
Ik vond het leuk om te doen sommige raadsels waren wel erg moeilijk.
Maar om het met meerdere ruimtes te verbinden was goed bedacht en de verhaal bij het begin ook.
Hoop dat snel het nogoed een keer te doen.

Default Avatar55
Astrid

We hebben met z'n zevenen cabin 666 gedaan en een super leuke avond gehad!
De puzzels zaten goed in elkaar en ook de sfeer was top.
De ontvangst en de afsluiting waren ook grote pluspunten.
Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere kamers!

Default Avatar55
Cynthia

Echt een vet mooie kamer, helemaal in het thema! De puzzels zijn ook leuk. Het team is top, zeer enthousias

Default Avatar55
Maaike

Alle 3 de rooms gedaan en het blijft leuk, spannend en een uitdaging! Aankomend weekend de 1ste kamer nog een x doen omdat er zoveel veranderd is. Ben benieuwd!

Default Avatar55
Ramsey

Superleuke avond gehad. Gezellige sfeer.

Default Avatar55
Dominique

Ik heb beide kamers gedaan en uit beide kamers niet ontsnapt, maar dat neemt niet weg dat ik het een onwijs leuke ervaring heb gevonden! Je wordt enthousiast ontvangen en krijgt duidelijke uitleg. Echt een aanrader!

Default Avatar55
Ramon

Super leuk en super gaaf om te doen ik heb hier eerst nog nooit van gehoord en nog nooit gedaan. Maar je komt aan en er is een perfecte ontvangst en de personeel is heel erg vriendelijk. Je krijgt uitleg van te voren wat er gedaan moet worden je eigendommen gaan de kluis is. Er komen steeds meer kamers heb ik gehoord eerste volgende keer ga ik weer heen om meer ervan te leren en ontdekken. Super leuk echt een aanrader. Dank jullie wel voor de leuke de dag ook al heb ik het niet behaald net aan maar was super gaaf.

Default Avatar55
Jim

vandaag voor het eerst gedaan... Echt geweldig en wat een een superspannende omgeving. Echt doen

Default Avatar55
Miranda

Het was voor ons de eerste keer en we hebben het heel erg leuk gehad wat een ontzettend leuk spel is het en zeker voor herhaling vatbaar

Default Avatar55
Rowin Boezerooij

Mooie kamers en een enthousiast team. Vooral the morgue is echt heel gaaf! Binnenkort the cabin doen.

Default Avatar55
Karen Otto

Na prettig telefonisch contact, kon ik de uitdaging met kruk aangaan. Mijn eerste uitje dit jaar. Voor ons de eerste keer.
Samen met 2 kinderen en 5 volwassen zijn wij binnen de tijd ontsnapt.
Geweldige ervaring en dit smaakt naar meer!

Default Avatar55
Mike

Leuke mensen en prettig ontvangst. Korte uitleg en meteen gaan. Hou ik van. De kamera hadden een hele mooie inrichting waarmee je echt in de verhaal lijn komt.

Default Avatar55
Wouter

Vorige week met 4 collega's de nieuwste kamer gedaan: Theft at the morgue. Mooi verhaal en supergoed in elkaar gezet! Aan alles valt af te zien dat deze kamer met zeer veel gevoel voor detail en voor techniek ontwikkeld is. Zeer aan te raden! Prijs-kwaliteit is dik in orde, alsook de ontvangst en 'nazorg' ;-)

Default Avatar55
Wilma

een leuke activiteit om met collega's te doen.

Default Avatar55
Kaya

Erg leuk gedaan, mensen erg vriendelijk en geïnteresseerd. De escape room die we gedaan hebben erg goed aangekleed raadsels wel wat moeilijk voor een eerste keer. Misschien wel handig om nog aan te geven welke escape room aan te raden is voor mensen die het nog nooit gedaan hebben met de hoeveelheid mensen erbij.

Default Avatar55
Michelle

Echt super leuk opgezet. Ik heb zelf alle 3 de kamers gedaan en stuk voor stuk erg goed en leuk in elkaar gezet!! Mijn persoonlijke favoriet is toch wel The Great Haïtini!! Erg benieuwd naar de volgende!!

Default Avatar55
Debby

Vonden het supertof, voor ons beginners was een uurtje net te kort... je wil het graag afmaken omdat je nieuwschierig naar de rest bent maar met 7 kakelende kippen red je het gewoon niet met de tijd die je krijgt ,maar zeker voor herhaling vatbaar. ????

Lee

My first escape room experience and what a start. A great story line backed up with some very clever ideas and puzzels. Don't expect an easy ride though this room will tax your brains and logic...Jimmy and Wendy the owners offer a warm welcome and make the whole experience worth every penny.

Default Avatar55
Marit

Een erg leuke escaperoom met afwisselende puzzels! Leuke combinatie van teamelementen en raadsels die je ook alleen kon oplossen. Aanrader! Wij waren met zes en dat was een goed aantal!

Sascha

Ook mijn eerste Escape room experiance... Leuke setting, zeer gastvrij en goede verzorging. Ook wij hebben het niet binnen een uur gered uit de kamer te komen, maar zaten er niet al te ver vanaf. Goede verbanden tussen de puzzels en zeker een uitdaging die je een keer aan moet gaan... echt een aanrader !

Default Avatar55
Benna

Erg leuk en mooi gedaan. Zeker de moeite waard. Doen!

   

Copyright 2016 - Escaperoom-Alkmaar